Доставка

Доставка анаболи и други стимуланти на територията на Италия

Доставка анаболи, стероиди, секс стимуланти и хранителни добавки от zobimit.com Чрез тази страница zobimit.com Ви предоставя възможността да се запознаете с условията за доставка на Вашата поръчка до Вашата врата или офис на куриерската фирма. Наши партньори за доставките в рамките на цялата страна са куриерски фирми с традиции и коректност в обслужването – GLS. Напомняме Ви, че имайки предвид спецификата на предлаганите от нас продукти (Циалис, Вигор 300, Камагра, Виагра, Кленбутерол, Липовон и други) ние Ви гарантираме 100% дискретност при опаковането и изпращането им, така че да не бъде нарушен Вашия комфорт, без значение дали получавате пратката си на домашния Ви адрес, на работното си място или в офис на куриерската фирма – екипът на zobimit.com Ви предоставя не просто конкретни продукти, а цялостна услуга и отношение.

I. УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ИТАЛИЯ

1. Доставка до Италия

1.1. Време за доставка – 4-5 работни дни, в някой по-отдалечени населени места може да отнеме над 5 дни.

1.2. Цена за доставка до адрес – 10,00 EUR

1.4. Възможни платежни методи:

– наложен платеж – плащате на място на куриера при получаването на Вашата поръчка, тази опция можете да изберете при поръчки на обща стойност ненадвишаваща 700 евро.

– Bitcoin – използвайте най-популярната криптовалута, за да заплатите своята поръчка, при избор на този метод ще получите адрес на биткойн портфейла, по който трябва да пуснете съответната сума

– плащане по банков път – заплащате чрез банков превод по наш IBAN, който ще Ви предоставим.

 

Ако имате затруднения с изчисляването на доставката за своята поръчка, ако имате въпрос относно Вашата доставка или нещо друго – не се колебайте да ни пишете:

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение