За нас

Анаболни стероиди от онлайн магазин ZobimIT.com

Секс стимуланти и хапчета за ерекция

Анаболни стероиди от екипа на ZobimIT.com – единственият професионален сайт за 100% оригинални анаболни стероиди, секс стимуланти и други лекарства без рецепта. Предлагаме също продукти за отслабване, хормони на растежа и пептиди. Ние работим директно с производителите на всеки един от предлаганите продукти, което Ви гарантира оригиналност, качество и автентичност на продукта. Екипът ни е съставен от професионалисти в областта на спорта, спортното суплементиране и препаратите и ние от своя страна Ви гарантираме:

 1. 100% оригинални, фармацевтично и физически тествани, истински и работещи продукти, директно от производителите им.
 2. 100% адекватно и коректно обслужване. Консултиране и информация, относно всичко, което Ви интересува, за предлаганите от нас продукти. Всичко това благодарение на екипа от млади, сертифицирани и доказали се професионалисти в областта на спорта.
 3. 100% сигурна и дискретна доставка до Вашата врата или офис на куриерската фирма, която използваме, без значение стойността на поръчката Ви.
 4. 100% доволни клиенти, без значение естеството на продуктите, които купувате от нас.
 5. 100% безопасност. С оглед на сериозността на този тип продукти и прекалено голямото предлагане на такива, с неясен произход, ние от ZobimIT.com държим най-вече на Вашето здраве. Също така искаме да получите желаните резултати по възможно най-безопасния за Вас начин и гарантираме за това.
 6. 100% комплексна и пълна услуга. Ние не искаме просто да Ви предоставим желания от Вас продукт, ZobimIT.com Ви предоставя цялостна услуга. Като започнем от консултирането, до връзката с Вас по време на употреба на продуктите ни, ако имате нужда от такава. Хубаво би било и да чуем финалните позитивни от Вас отзиви в края на Вашия цикъл с даден продукт/продукти. За нас не е важно да изберете да поръчате от нас еднократно, а да бъдем освен Вашият любим магазин и Ваш партньор, и Ваш приятел.

Въпреки многобройните опити от различно естество да се постави под съмнение принципността на това, което правим, ние от ZobimIT.com все така заставаме зад принципите си и винаги ще заставаме. Ние се борим за качество и автентичност на предлаганите продукти и марки, както и за спазване на изричните препоръки за ползване на продуктите ни, информираност за възможните странични ефекти и бъдещи потенциални проблеми при употребата на различни препарати.

Какви са нашите принципи ли?

 1. Ние НЕ продаваме на бременни и кърмачки продукти, които са противопоказни за тях!
 2. Ние НЕ продаваме на деца и непълнолетни и сме обявили, че продуктите ни НЕ са подходящи за хора на възраст под 18 години.
 3. Ние НЕ толерираме злоупотребата, както с анаболни стероиди, така и с всякакви други хапчета за отслабване или продукти от каквото и да било естество.
 4. Ние се борим да Ви образоваме максимално, когато потърсите съвет от нас и да Ви дадем максимално изчерпателна подробна информация. Но НЕ търговска информация с цел продажба, а акуратно поднесени и положителни и отрицателни страни на един препарат.
 5. Ние НЕ толерираме необразоваността и незапознатостта с продуктите, преди тяхната употреба.
 6. Ние НЕ препоръчваме употребата на каквито и да било препарати при доказани заболявания или доказани клинични състояния, БЕЗ изричното съгласуване с лекар.
 7. Ние помагаме на всеки, който има нужда, както с безплатни консултации и съвети към нашите клиенти и потребители, така се стараем и да го правим малко по-глобално, с благотворителни кампании, подкрепящи случайно избрани от нас нуждаещи се каузи от различно естество.

НИЕ ИМАМЕ ПРИНЦИПИ, ИМАЙТЕ ТАКИВА И ВИЕ!

С уважение,
Екипът на ZobimIT.com