Анавар

Анавар е вид орален анаболен стероид с широко приложение в различните страни. Той притежава силен анаболен ефект и слаба андрогенна активност. Това го прави много подходящ за употреба и от жени. Анавар е различен вид анаболен стероид за мускулна маса. Той е подходящ за периодите, в които се набляга на релефа и кондицията на тялото.

Анавар или още Oxandrolone засилва азотната задръжка в мускулните клетки, като по този начин увеличава техния обем и плътност. Хард културистите знаят, че това е ключово за запазване на мускулна маса в периода на ограничен прием на храна.
Анавар – прием
Анавар (Oxandrolone) също така отдава много експлозивна сила, същевременно без да увеличава излишно теглото. Ето защо освен културисти, той се ползва в редица други хард спортове като бокс, кик-бокс, трибой, MMA и т.н. Този анаболен стероид е подходящ за всички, които целят взривна сила, запазване на теглото и слаби странични ефекти.

Анавар рядко се използва самостоятелно в цикъл. Най-често той се комбинира с други анаболни стероиди с по-мощен ефект. Изключение прави употребата му от жени, където тя е самостоятелна и за кратки периоди от време.

Този продукт притежава и силно въздействие върху липолизата, като това води до засилено изгаряне на подкожните мазнини, особено в проблемните зони. Много силови спортисти считат това за още едно сериозно негово предимство.
Поръчка и доставка на Анавар
Разгледайте нашия каталог с продукти и не се колебайте да ни потърсите за съвет. Моля винаги спазвайте инструкциите за употреба и следвайте правилен хранителен режим за оптимални резултати. Поръчайте Анавар (Anavar) още сега на: support@zobim.net или на телефон: 0897 735 859. Консултация можете да направите и на нашия Live Chat.

Следете Блога на сайта ни за последните новости в света на силовите спортове и продуктите за маса и издържливост.

Showing 1–12 of 15 results