Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 29.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 139 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Winstrol Oil (маслен Винстрол) – 10 мл. х 50 мг.

39.99

Вземи срещу 2400 промо точки
Купи и спечели 40 промо точки!

Един от любимите анаболни стероиди на пазара, сега в още по-удобна форма на прием. Винстрол под маслен вариянт е силно анаболен стероид с ниски андрогенни качества.

Categoria: Производител:

Product Description

Един от любимите анаболни стероиди на пазара, сега в още по-удобна форма на прием. Winstrol Oil под маслен вариянт е силно анаболен стероид с ниски андрогенни качества. Може да се използва в цикли както за изчистване, така и за покачване на маса. В зависимост от това дали взимате други стероиди, и дали поддържате диета. Ако искате лесно може да качите суха мускулна маса, както и да наддадете до 10 кг. за периода на употреба. Често се счита за по-евтината версия на Anavar – недостатъкът е, че има тенденция към изсушаване на ставите при продължителна употреба от 8 седмици в зависимост от дозата.

Winstrol Oil

Обикновено активният живот на Винстроу е около 8-10 часа. Щом приключите с цикъла, той трябва да излезе напълно от системата ви след 3 седмици.

Увеличаване на теглото на 4-6 кг. е възможно в 8-седмичен цикъл само с Winstrol, като ще подпомогне заздравяването на вашите мускули, силата и издръжливостта ви по време на фитнес и намалянето на излишните мазнини.

От 6-10 ден Winstrol ще започне да работи и след 2/3 седмици ще започнат забележими усилвания и устойчивост. Може да изпитате сухи стави след 2 седмици, но просто намалете дозата, за да противодействате или да добавите Deca Injectable.

Макар и малко по-токсичен за черния дроб от Anavar, той е по-малко токсичен от много други орални продукти на пазара днес. Основен страничния ефект, който вече отчетохме е именно сухотата на ставите, която с добра регулация на дозата, трябва напълно да изчезне. Леко токсичен към черният дроб, но не трябва да се превишава дозата.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Winstrol Oil (маслен Винстрол) – 10 мл. х 50 мг.”