Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 29.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 165 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Waklert 150 / Армодафинил – 10 табл. х 150 мг.

29.99

Вземи срещу 1800 промо точки
Купи и спечели 30 промо точки!

Product Description

Армодафинил или още известен, като R-Модафинил, е продукт, който притежава много сходна структура с тази на Модафинил, като разликата е, че при Армодафинил се съдържа само R-енантиомера, който носи със себе си всичките положителни ефекти на Модафинил.

Армодафинил е формулиран за пръв път през 2007 г., като средство за борба с нарколепсия и различни проблеми свързани със съня и дневната умора.

Като допълнение към безспорния ефект по подобряване на концентрацията и фокуса, употребата на Армодафинил води и до подобряване на локомоторната функция, подобряване на мотивацията и чувството на удовлетвореност, както и способността за запомняне.

Химична структура на Армодафинил :

R-Модафинил или Армодафинил представлява психоактивна молекула от класа на бензидрилите. Бензидрилите са съставени от два бензенови пръстена, прикрепени към една въглеродна молекула. Армодафинила се класифицира, като сулфинил бензидрилна молекула, тъй като съдържа сулфинилова група. За разлика от Модафинил, при Армодафинил се съдържа само R-енантиомера.

Функция на Армодафинил :

Макар точното действие чрез което Армодафинил стимулира бодростта и повишава концентрацията, да не е напълно ясно на учените, се счита, че Армодафинил влиае на редица фактори, като нивата на допамин, норепинефрин, хистамин и ГАБА в организма.

Ефекти от употребата на Армодафинил :

В сравнение със стандартните стимуланти, ефектът от Армодафинил не е толкова еуфоричен и силен, като най-вече се състои от повишена бодрост, концентрация и мотивация.

Стимулация – употребата на Армодафинил води до повишаване на физическата енергия и желанието за физическа активност. Желанието за движение е значително повишено, както и мотивацията.

Повишаване на сърдечния ритъм

Подтискане на апетита – подтискането на апетита е ефект от употребата на Армодафинил, който е сходен с ефектът на повечето стимуланти. Препоръчва се да закусите преди да приемете Армодафинил.

Бодрост – чувството за бодрост е най-силно изразеният ефект от употребата на Армодафинил. Ефектът му в това отношение в сходен с този на Модафинил, като настъпва малко по-бавно – до час след приема. Усеща се силен, но контролиран приток на енергия и мотивация, способността за концентрация е драстично подобрена, както и способността за заучаване и запомняне.

Подобряване на мотивацията – макар Армодафинил да не притежава силният еуфоричен ефект, който е присъщ за стимуланти, като амфетамините, употребата му създава чувство на благоденствие и спокойствие, което води до значително повишена мотивация и желание за работа.

Подобрен мисловен процес – употребата на Армодафинил значително подобрява всички мозъчни процеси, избистря съзнанието и организира мисловния процес. След прием на Армодафинил ще забележите, че мислите значително по-ясно, бързо и организирано.

Повишено либидо – Армодафинил, освен мощен стимулатор на мозъчната функция, също така е и мощен стимулатор на сексуалното желание, либидото и сексуалната функция.

Предозиране, потенциал за пристрастяване и изграждането на толеранс при Армодафинил :

Предозирането с Армодафинил  е много трудно и обикновенно може да се наблюдава при дози над 5000 мг./ дневно, като страничните ефекти при тези дози обикновенно са силно главоболие, гадене, повръщане и обща неразположеност.

При провеждани изследвания сред хора, употребата на Армодафинил в дози от 1000 – 1600 мг./ дневно за период от 7-21 дни, не са установени никакви странични ефекти при участниците.

Възможността за пристрастяване на Армодафинил е ниска, а още по-нисък е рискът от злоупотреба с него. Изграждането на толеранс към Армодафинил е възможен, като това най-чество е в следствие на дългосрочна употреба в по-големи дози. Въпреки това, след като бъде прекратена употребата му е нужна само около седмица, за да се върнете в изходно положение със свален толеранс.

Употреба на Армодафинил :

Препоръчително е приемът на Армодафнил да става рано сутрин, поради продължителния стимулиращ ефект, който той притежава. Обикновенно, дозата е 150-300 мг./дневно, като дори при минималната дневна доза, ефектът от Армодафинил е силно изразен. Армодафинил притежава способността да подтиска апетита, затова се препоръчва да се закуси преди приема.

Стимулиращият ефект от Армодафинил трае средно между 8-15 часа, като пик на ефекта се достига между четвъртия и седмия час след приема. След като ефектът от Армодафинил спре, не се наблюдава „краш“, който е много типичен за повечето стимуланти.

Армодафинил може да бъде употребяван продължителен период от време, без прекъсване, а може да бъде и използван циклично. При цикличната употреба, Армодафинил се използва за период от 2-3 дни, след което се спира за същия период.

Препоръчва се също така, приемът на повече вода по време на приемът на Армодафинил.

Дневна доза : 150 – 450 мг
Начин на прием : сутрин, по възможност след закуска
Опаковка : 10 табл. х 150 мг.

Additional Information

Единична бройка или промо пакети:

1 блистер – 10 таблетки, 3 блистера – 30 таблетки, 5 блистера – 50 таблетки, 10 блистера – 100 таблетки

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Waklert 150 / Армодафинил – 10 табл. х 150 мг.”