Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 06.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Vinpotropile® (Piracetam + Vinpocetine) – 10 табл. х 810 мг.

14.99

Вземи срещу 900 промо точки
Купи и спечели 15 промо точки!

Vinpotropile® е комбинирано лекарство. Той е в състояние да подобри церебралния кръвен поток благодарение на активното вещество Винпоцетин и може да упражнява ноотропен ефект чрез Пирацетам, който е друго активно вещество.

Esaurito

Product Description

Vinpotropile ® е комбинирано лекарство. Той е в състояние да подобри церебралния кръвен поток благодарение на активното вещество Винпоцетин и може да упражнява ноотропен ефект чрез Пирацетам, който е друго активно вещество. Това лекарство е разработено в сътрудничество с Н. Яхно, академик на Руската академия на науките. Оптималната доза на компонентите във Vinpotropile ® и тяхната доказана синергия на молекулно ниво осигуряват добра поносимост и позволяват лекарството да се използва в широк диапазон от дневни дози.

Винпоцетинът първо е бил изолиран от растението Малък перуинкъл от унгарски химик Csaba Szántay. Установено е, че съединението има подобряване на церебралния поток и невропротективен ефект. През последните десетилетия тя е широко проучена и сега се използва в Източна Европа за лечение на мозъчно-съдови разстройства и свързано с възрастта увреждане на паметта.

Пирацетам е ноотропно лекарство, исторически първият и основен представител на тази група лекарства. За първи път е синтезиран през 60-те години на миналия век от Корнелиу Е. Гюргея. В Русия и Европа пирацетамът се използва широко в клиничната практика за лечение на много неврологични, психиатрични и други заболявания.

Активните компоненти на Vinpotropile ® имат следните свойства:

– Хемореологично действие (намаляване на вискозитета на кръвта): Винпоцетин и пирацетам намаляват способността на тромбоцитите да се агрегират, като по този начин намаляват коагулацията на кръвта. Те повишават способността на еритроцитите да се деформират и преминават през кръвоносните съдове;
– Кръвоснабдяване на мозъка: Винпоцетин подобрява кръвоснабдяването на исхемични секции. Пирацетам разширява кръвоносните съдове на мозъка;
– Метаболизъм на мозъчните клетки: Винпоцетин се свързва със специфични протеини, нормализира мембранния потенциал на клетките, т.е. увеличава синтеза на АТФ. Пирацетам променя свойствата на митохондриалната мембрана, допринасяйки за по-добра пропускливост на активните вещества;- Антиоксидантно действие: Винпоцетинът намалява концентрацията на реактивни видове кислород и блокира липидната пероксидация;
– Пирацетам увеличава устойчивостта на мембраните към оксидативен стрес (излагане на свободни радикали). Активира ензимите на антиоксидантната система;
– Невропротективно действие: Винпоцетин и Пирацетам предотвратяват патологичната смърт на невроните (апоптоза). Пирацетамът също така повишава използването на кислород в мозъка. Той има мембранно стабилизиращ ефект и стимулира алтернативни механизми за поддържане на енергийния метаболизъм;
– Подобряване на паметта и когнитивните функции: Винпоцетинът активира влакната на локуса коерлеус (група неврони, дифузно разпределени в цялата мозъчна кора и участващи в регулацията на когнитивните мозъчни функции). Пирацетамът действа върху вещества, които потенцират неврогенезата, подобрявайки или възстановявайки когнитивните функции.

Благодарение на комбинирания състав, Vinpotropile ® има сложен патогенетичен ефект върху факторите на развитие на съдовото когнитивно увреждане. Vinpotropile® има мултифакторно действие и намалява броя на приетите лекарства. Това значително увеличава ефективността на терапията с когнитивен дефицит.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Vinpotropile® (Piracetam + Vinpocetine) – 10 табл. х 810 мг.”