Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 25.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Turinabol – 60 табл. х 10 мг.

44.99

Вземи срещу 2700 промо точки
Купи и спечели 45 промо точки!

Туринабол или както е познат още T-bol е чудесен анаболен стероид, познат ни от дълго време, но засилил своята популярност в последното десетилетие. Той е силно анаболен, без андрогенни странични ефекти и не ароматизира или повишава кръвното ви налягане, както например D-Bol е склонен да прави.

Categoria: Производител:

Product Description

Turinabol или както е познат още T-bol е чудесен анаболен стероид, познат ни от дълго време. Той е засилил своята популярност в последното десетилетие. Той е силно анаболен, без андрогенни странични ефекти. Не ароматизира или повишава кръвното ви налягане, както например D-Bol е склонен да прави. Можете да очаквате около 10-килограмова печалба от обикновен цикъл с T-Bol в него, по време на фаза на диета, и около 15 килограма, когато не сте на диета. Общата доза трябва да бъде около 40 мг. на ден в продължение на 8 седмици за цикъл на рязане. Или около 70 мг. на ден за цикъл на натрупване на тегло. Има изключително малко, ако въобще има задържане на вода. Това, което наистина е най-близо до резултатите на Туринабол и липсата на странични ефекти, е Winstrol. Но имайте предвид, че T-Bol не е много добър за бързи резултати, тъй като е доста лек и трябва да се комбинира с други анаболи, за да получите пълния си ефект.

Turinabol

Когато Turinabol се използва в анаболен стероиден цикъл, по-малко от 20 мг. на ден ще бъдат почти незабележимо допълнение към стека. Или ще бъде много слаб цикъл, ако се използва самостоятелно. От друга страна пък няма смисъл да надвишава 50 или 60 мг. на ден, тъй като добавеният анаболен ефект ще бъде малък, ако има такъв. И неблагоприятните странични ефекти от прекомерните мускулни помпи и / или повишаване на кръвното налягане в този момент често са в граница на толеранс.

Препоръки

Не се препоръчва да комбинирате Туринабол с други орални стероиди. Вместо това, когато използвате Туринабол и желаете да увеличите анаболизма, трябва да се добави една или повече инжекционни препарати. А не друга перорална. Достатъчна причина за това е, че резултатите са много по-добри от комбиниране на инжекционен, а не на друг перорален. С възможно изключение на оксандролон. Друга причина е, че при ефективни дози Туринабол, хепатотоксичността вече е толкова висока, колкото може да се счита за разумна. Друг алкилиран стероид не трябва да се добавя.

Още една причина да не комбинирате Туринабол с други перорални анаболни стероиди в стек с инжектируеми е тази. Ако Dianabol или Anadrol са включени в стека, тогава няма причина да включите OT.

Turinabol може да се използва самостоятелно със значителни резултати за начинаещи потребители на стероиди или за опитни потребители, които са претърпели загуби и се възвръщат. Но като цяло не се препоръчват само орални цикли.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Turinabol – 60 табл. х 10 мг.”