Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 06.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Trenbolone Acetate – 10 мл. х 100 мг.

49.99

Вземи срещу 3000 промо точки
Купи и спечели 50 промо точки!

Тренболон Ацетат е много силен андроген със висока анаболна активност. Добре подходящ за увеличаване на силата по време на тренировки и мускулната маса.

Categoria: Производител:

Product Description

Trenbolone Acetate е много силен андроген със висока анаболна активност. Добре подходящ за увеличаване на силата по време на тренировки и мускулната маса. Тренболонът не се превръща в естроген. Той не предизвиква забележимо задържане на вода (не ароматизира), така че масата, получена по време на цикъла, ще бъде със силно качество, за съжаление не е средство, което оказва огромно внезапно налягане, но получената маса е чиста мускулна маса.

Тренболонът е много по-силен от тестостерона. Въпреки че се получава по-голямо тегло на тестерона, но най-вече се дължи на приемане и задържане на вода. Тренболонът работи 2-3 пъти по-анаболен и андрогенен от тестостерона.
Освен това той увеличава IGF-1, което го прави един от най-ефективните стероиди.

Ползи от Trenbolone Acetate

Тренболонът има отлични антикатаболни свойства. За това лесно се използва по време на рестриктивните диети. Носят се слухове, че високите нива на андрогени в резултат на приема на този стероид могат да ускорят изгарянето на мазнини, което не е вярно! Защото самият влак не гори фатум … и къде отива когато се използва за намаляване, което е очевидно, когато калоричният дефицит е под дневната нужда.

Както всички други анаболни стероиди, Trenbolone Acetate увеличава способността на човешкото тяло. Така че да може да синтезира повече протеин. Освен това помага на мускулната тъкан за задържане на азот. Когато тялото произвежда протеини бързо, така че да задържа азота. Със сигурност ще можете да забележите значително увеличение на мускулната маса и енергия. Медикамента е отбелязан и за увеличаване на броя на RBC, оксигенира мускулите и поправя, както и подмладява всички тъкани вътре в човешкото тяло.

С какво се комбинира

Въпреки факта, че само по себе си той е много силно средство, най-често се комбинира с други анаболи като Тестостерон Пропионат, Винстрол, Оксандролон, Болдон, Мастерон, Примоболан, Метанабол, анаполан, но може да се комбинира с всеки агент, стига той да присъства и в цикъла тестостерон.

Повечето от хората са забелязани за постигане на ефективни резултати, като консумират само 50 мг. Някои мъже също могат да понасят доза от 100 мг. Човек никога не трябва да използва повече от 200 мг. и те също трябва да правят необходими почивки след продължителна употреба от 6 седмици.

Самият агент обикновено се прилага всеки ден или през ден, поради кратката продължителност на действието.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Trenbolone Acetate – 10 мл. х 100 мг.”