Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 29.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 139 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Trenabol (Trenbolone Enanthate) – 10 мл. х 200 мг.

69.99

Вземи срещу 4200 промо точки
Купи и спечели 70 промо точки!

Trenbolone Enanthate е изключително мощен анаболен стероид и на практика е взаимозаменяем с Parabolan (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate). Всички Trenbolone съединения носят един и същ, идентичен хормон на Trenbolone.

Product Description

Trenbolone Enanthate е изключително мощен анаболен стероид и на практика е взаимозаменяем с Parabolan (Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate). Всички Trenbolone съединения носят един и същ, идентичен хормон на Trenbolone. Единствената разлика в съединенията е прикрепеният естер, който помага да се контролира освобождаващата активност на хормона.

Той се характеризира с това че повишава вашия апетит, както и възможност за увеличаване на либидото и потентността. Стимулира и секрецията на растежния хормон, което допълнително подпомага изгарянето на излишни мазнини. Увеличава и броя на червените кръвни клетки. Ще подобри силата и издръжливостта ви по време на тренировки. Повишава инсулина или растежния фактор на 200%

Обикновено общата продължителност на цикъла е между 8 и 12 седмици, като някой професионалисти го увеличават. За начинаещи дозата от 200 мг. на седмица е напълно достатъчна, като може да достигне до 500. При професионални атлети и боди билдъри, обикновено дозата достига 400-800 мг. на седмица. При жени обикновено между 30-90 мг. седмично, но като цяло не се препоръчва за жени. Не ароматизира. Понижава нивото на кортизола.

Терапията след цикъл започва след 12-17 дни, след последната инжекция.
Започнете Тамоксифен цитрат от началото на последната седмица от цикъла и продължете да го приемате 3-4 седмици.

Повечето ще намерят стандартния си РСТ на HCG, Clomid (Clomiphene citrate) и / или Nolva (Tamoxifen citrate) като ефективен, но много от тях ще трябва да удължат продължителността малко повече от всеки стандартен PCT.

Някой примерни употреби на Тренболон Енантат с други стероиди включват комбинации като Аримидекс, Достинекс или Дростонолон Енантат ако искате да изчиствате излишни килограми.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Trenabol (Trenbolone Enanthate) – 10 мл. х 200 мг.”