Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 30.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 135 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

TN-Tropin (Хормон на растежа) – 45 IU

129.99

Вземи срещу 7800 промо точки
Купи и спечели 130 промо точки!

Това е синтетичен растежен хормон, производство на Trusted Nutrients USA, произведен под най-високо ниво на контрол и според последните изисквания. Търсите истински хормон на растежа – това е Вашият продукт.

Product Description

Какво представлява TN-Tropin?

Това е синтетичен растежен хормон, производство на Trusted Nutrients USA, произведен под най-високо ниво на контрол и според последните изисквания. Търсите истински хормон на растежа – това е Вашият продукт. Той Ви гарантира фармацевтично тестван, 99.9% чист хормон на растежа във всяка ампула.

Как действа растежния хормон?

Естественото производство на Соматотропин намалява и спира след 20тата годишнина, след което неговите нива може да се поддържат единствено с външно инжектиране – основното действие на хормона е цялостно – настроение, издръжливост, намалена умора, изгаряне на мазнините, втвърдяване на мускулатурата, неописуеми по рода си резултати, това може да получите само ако инжектирате истински хормон, какъвто е TN-Tropin!

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “TN-Tropin (Хормон на растежа) – 45 IU”