Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 29.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 143 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Testovis (Testosterone Propionate) – 10 мл. х 100 мг.

44.99

Вземи срещу 2700 промо точки
Купи и спечели 45 промо точки!

Testovis e форма на тестостерон на маслена основа с пропионатен естер. Неговата анаболна активност е равна на неговата андрогенна активност и действа много по-бързо от другите естери на тестостерон.

Categoria: Производител:

Product Description

Testovis e форма на тестостерон на маслена основа с пропионатен естер. Неговата анаболна активност е равна на неговата андрогенна активност и действа много по-бързо от другите естери на тестостерон. Той има свойството да помага на мускулите да придобиват размер и маса, да изгарят мазнините в тялото и да регулират нивото на червените кръвни клетки. Той също така разширява азотните задържащи свойства на телесните тъкани и подпомага синтеза на протеини.

Testovis е високо ефективен при изгаряне на мазнини, изграждане на постна мускулна маса, предотвратяване на сърдечни заболявания, повишаване на либидото и енергията. Всички мъжки полови органи носят отговорност за нивото на тестостерон в организма. Ако нивата на тестостерон са по-ниски, отколкото може да изпитате импотентност, еректилна дисфункция и други тежки заболявания. Пропионат  е високо ефективен за възстановяване нивото на тестостерон в организма.

Тъй като тестостеронът се свързва с андрогенните рецептори много добре, следователно, той може да изгради огромни мускули и значително да увеличи силата. Той също така увеличава процеса на загуба на мазнини.

Естрогенните странични ефекти, свързани с тестостерон пропионат, са задържане на вода и гинекомастия. Има и други странични ефекти, които включват по-високо ниво на кръвно налягане и по-високи нива на холестерол. Аримидекс или Летрозол трябва да се приемат, за да се избегнат естрогенните странични ефекти.

Обикновено продължителността на цикъла е между 8 и 12 седмици , като при някой професионални боди билдърири достигат дори до 16 седмици. Обикновено при начинаещи дневната доза е около 50 мг., а при професиналния диапазон може да достигне 100-200 мг. дневно. При жени се взима между 10-50 мг. всеки друг ден.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Testovis (Testosterone Propionate) – 10 мл. х 100 мг.”