Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 04.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 136 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Testosterone Propionate – 10 мл. х 100 мг.

29.99

Вземи срещу 1800 промо точки
Купи и спечели 30 промо точки!

Тестостерон пропионат е кратък етер от синтетичен инжекционен хормон често използван в комбинация с други анаболи, за постигане на уникален резултат по време на цикъл. Лекарството е универсално, включва се във всички курсове за създаване на равномерен хормонален фон в организма на спортист.

Categoria: Производител:

Product Description

Testosterone Propionate е кратък етер от синтетичен инжекционен хормон. Често използван в комбинация с други анаболи. За постигане на уникален резултат по време на цикъл. Лекарството е универсално. Включва се във всички курсове за създаване на равномерен хормонален фон в организма на спортист. Тестостерон пропионат сам по себе си се използва рядко. По-често се комбинира с други лекарства. В зависимост от целите и задачите. Anavar, Anadrol, Dianabol, Proviron, Winstrol са някой от тях. Като има и други, в зависимост от целта ви в цикъла като  Deca, Boldenone, Tren и повечето други анаболни / андрогенни съединения.

Testosterone Propionate

Бързото активиране на стероида и бързият период на полуживот ви позволяват да планирате пробни кратки курсове за полуживот от 2 до 6 седмици и в случай на спешна нужда да прекратите курса и бързо да преминете към PCT. Използването на веществото за повече от 6 седмици е възможно, но ще причини дискомфорт под формата на чести инжекции, тъй като за това има енантатна форма.

Странични ефекти

Странични ефекти, които могат да се получат от употребата на тестостерон пропионат. Те са: повишено налягане, главоболие (помага на Катапресан), акне, по-честа загуба на коса, мазна кожа, рядко – гинекомастия, натрупване на вода в тялото поради ароматизация. Препоръчва се да използвате Анастрозол или Летрозол за намаляване на нивото на Estradiol, който се увеличава по време на стероидния тест.

Testosterone Propionate може да се комбинира с Метан, Нанолон, Туринабол за мускулна маса. Или с Винстрол, Оксандролон, Примоболан, Станозолол за изграждане на изваяна физика. Работните дози започват от 50 mg на ден. Завършват с 250 мг. на ден. В края на употребата отидете на курс на възстановителна терапия ( PCT ). Антиестрогените ще предотвратят появата на странични ефекти и бързо възстановяват производството на хормони. Като по този начин предотвратяват разрушаването на мускулите, което е важно в културизма, трябва да се приемат Кломид или Тамоксифен.

След период от 2 седмици, всички следи от Testостероне Propionate ще излязат от вашата система с цел тестване на лекарства – проби от урина / кръв.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Testosterone Propionate – 10 мл. х 100 мг.”