Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 04.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 140 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Testosterone Enanthate – 100 табл. х 10 мг.

34.99

Вземи срещу 2100 промо точки
Купи и спечели 35 промо точки!

Тестостеронът Енантат е може би най-често използваната форма на тестостерон както от спортисти, така и от културисти. Testosterone Enanthate е орален стероид на маслена основа, който е предназначен за бавно освобождаване на тестостерон, макар и това да е по-бавно при инжекционният.

Product Description

Тестостеронът Енантат е може би най-често използваната форма на тестостерон както от спортисти, така и от културисти.
Testosterone Enanthate е орален стероид на маслена основа, който е предназначен за бавно освобождаване на тестостерон, макар и това да е по-бавно при инжекционният. Поради сравнително дългото си ниво на активност, тестостеронът енантат е предпочитан от медицинската професия и се използва предимно за лечение на случаи на хипогонадизъм и подобни нарушения, при които ниските нива на андроген са виновни. Както при всички продукти с тестостерон, той има силно анаболно и андрогенно действие. Забелязват се печалби в сила и мускулна маса, заедно с увеличаване на либидото. Забелязано е също, че облекчаването на болката в сухожилията и увеличаването на издръжливостта са директни ефекти от прилагането на Testosterone Enanthate.

Тестостеронът е силно анаболен и андрогенен хормон, има анаболен (изграждане на мускулите), както и анаболен рейтинг съответно 100. Testosterone Enanthate упражнява по-голямата част от ефектите си, като насърчава засиленото задържане на азот в мускула. Известно е също, че Testosterone Enanthate увеличава нивата на растежния фактор IGF-1 както в мускулната тъкан, така и в черния дроб. Този стероид също увеличава активността на сателитните клетки, които са клетки, които играят активна роля за възстановяване на увредените от упражнения мускули. Testosterone Enanthate упражнява тези ефекти основно от геномни механизми, което означава, че се свързва с андрогенния рецептор (AR), като по този начин инициира генната транскрипция. Тази стимулация на AR насърчава различни от AR зависимите механизми както за увеличаване на мускулите, така и за загуба на мазнини, както и за намаляване на катаболните глюкокортикоидни хормони, т.е.

Всички тестостерони ароматизират, а енантатът не е изключение. Потребителят на стероиди трябва да е запознат с антиестрогенните съединения като Nolvadex и Clomid и да ги държи под ръка по време на цикъл, в случай че се появят симптоми на гино. Трябва да се очаква увеличаване на водното тегло и теглото на мазнините, а възможностите на гинекологията винаги са навън, когато използвате Тестостеронът Енантат . Стандартна терапия след цикъл, състояща се или от Нолвадекс, или от Кломид, трябва да се проведе след приключване на цикъла.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Testosterone Enanthate – 100 табл. х 10 мг.”