Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 26.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 163 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Testosterone Enanthate – 10 мл. х 250 мг.

3.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 recensione del cliente)

29.99

Вземи срещу 1800 промо точки
Купи и спечели 30 промо точки!

Тестостеронът е кралят на всички подпомагащи качването на масата анаболи и за тази цел също е доста рентабилен. Той работи добре самостоятелно или в комбинация с други, за да създаде голям обемен цикъл.

Categoria: Производител:

Product Description

Тестостеронът е кралят на всички подпомагащи качването на масата анаболи и за тази цел също е доста рентабилен. Той работи добре самостоятелно или в комбинация с други, за да създаде голям обемен цикъл. Той има висок риск от странични ефекти поради превръщането му в DHT и има потенциал да образува естроген, причинявайки гинекомастия. Тези характеристики също предизвикват такива отлични тенденции към изграждане на маса. Поради някои други странични ефекти, като задържане на вода, той може да не е най-добре използван самостоятелно за увеличаване на чистата маса, но в крайна сметка идва добавянето на много мускули, както и някои покачвания в теглото на мазнини и вода. Това е типична и естествена част от насипния полк на бодибилдъра.

Дългодействащият тестостеронов естер ще бъде много полезен за вашите обемисти нужди, а енантатът е продукт, който е по-прост от някои от другите стероиди. Да не казваме, че е без своя дял от усложнения, но това е добър избор, особено за тези, които са нови за засиления бодибилдинг. Прекратяването на продукта не е опция в случай на поява на странични ефекти, тъй като той ще продължи да влошава тези странични ефекти за дълги периоди от време поради дългата продължителност на действие на този стероид (3-4 седмици). Спомагателни лекарства като нолвадекс, провирон, кломид и HCG могат да помогнат, както по време на цикъл, така и след цикъл, за да помогнат за възстановяване на естественото производство на тестостерон. Тестостерон енантатът ароматизира малко повече от сустанон, но когато използвате едно или друго лекарство.

Характеризира се като силно анаболен и андрогенен. Обичайната доза е между 250 и 500 мг. седмично за начинаещи, като някой професионални боди билдъри и атлети достигат необичайната доза от 1000-2000 мг. на седмица. Не се препоръчва за жени.

Има възможност за появяване на акне, допълнително задържане на вода, високо кръвно налягане. Чернодробната токсичност е ниска в ниските дози.

 

1 review for Testosterone Enanthate – 10 мл. х 250 мг.

  1. 3 out of 5

    :

    Quality is not so good, but it’s doing its job

Aggiungi una recensione