Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 04.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 139 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Testosterone Enanthate – 10 мл. х 250 мг.

39.99

Вземи срещу 2400 промо точки
Купи и спечели 40 промо точки!

Възможно най-класическият дълъг естер на Тестостерона. Често, той е в базата на циклите на много професионални атлети и боди билдъри,  тъй като има плюса да се инжектира по-рядко от обикновените стериоди.

Categoria: Производител:

Product Description

Възможно най-класическият дълъг естер на Тестостерона. Често, той е в базата на циклите на много професионални атлети и боди билдъри. Тъй като има плюса да се инжектира по-рядко от обикновените стериоди. Testosterone Enanthate е естер на естествения андроген, тестостерон. Той е отговорен за нормалното развитие на мъжките полови характеристики. В случай на недостатъчно производство на тестостерон, може да се постигне почти пълен баланс на симптомите на функционален, анатомичен и психичен дефицит чрез заместване на тестостерона. Едно от многото тестостеронови вещества е Тестостеронът Енантат.

Testosterone Enanthate

При мъжете обикновено се използва за лечение на хипогонадизъм в резултат на андрогенна недостатъчност и анемия. Изненадващо е, че в медицинските училища тестостерон енантатът се използва и при жени и деца. Момчетата и мъжките младежи го приемат като растежна терапия. В културизма обаче това е „масовият стероид“. Без значение какво мислите за Dianabol, Parabolan, Anadrol 50, Finaject и други. Що се отнася до сила, мускулна маса и бързо наддаване на тегло, тестостеронът все още е „Кралят на пътя“.

Тестостерон енантатът е европейският колега на тестостерон ципионат, който се предлага предимно в американския тестостерон енантат, както повечето търговски имена вече предполагат, е депо стероид с продължително действие. В зависимост от метаболизма и първоначалното ниво на хормона в организма той има продължителност на ефекта от две до три седмици, така че теоретично са възможни много дълги интервали между инжекциите. Въпреки че тестостерон енантатът е ефективен в продължение на няколко седмици, той се инжектира поне веднъж седмично при културизъм, повдигане на сила и вдигане на тежести. Това, разбира се, има смисъл, тъй като Тестостерон енантатът има плазмен полуживот в кръвта само една седмица.

Възможен засилен растеж на косата, акне, задълбочаване на гласа, класически симптоми на тестостерон.

След период от 3 месеца, всички следи от Test Enanthate ще излязат от вашата система с цел тестване на лекарства – проби от урина / кръв.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Testosterone Enanthate – 10 мл. х 250 мг.”