Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 29.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Testosterone Cypionate 250 (Testosterone Cypionate) – 10 мл. х 250 мг.

39.99

Вземи срещу 2400 промо точки
Купи и спечели 40 промо точки!

Тестостерон ципионат е тестостеронов естер много подобен на тестостерон енантат. Той работи добре самостоятелно или с други продукти, за да създаде голям обемен цикъл.

Categoria: Производител:

Product Description

Тестостерон ципионат е тестостеронов естер много подобен на тестостерон енантат. Въпреки че полуживотите и активните периоди на живот са различни, те са сходни. Инжекциите обикновено са по-редки за ципионат. Тестостеронът е кралят на всички продукти за качване на маса и за тази цел също е доста рентабилен. Той работи добре самостоятелно или с други продукти, за да създаде голям обемен цикъл. Той има висок риск от странични ефекти поради превръщането му в DHT и има потенциал да образува естроген, причинявайки гинекомастия. Тези характеристики също предизвикват такива отлични тенденции към изграждане на маса. Поради някои други странични ефекти, като задържане на вода, той може да не е най-добре използван самостоятелно за натрупване на чиста маса, но с насипно състояние идва добавянето на много мускули, както и някои покачвания в теглото на мазнини и вода. Това е типична и естествена част от насипния полк на бодибилдъра.

Тестостерон ципионат е добър избор за първи път стероиден потребител. Един прост цикъл, състоящ се от 500 мг. ципионат седмично в продължение на 10 седмици, с помощни средства под ръка и стандартната терапия след цикъл прави добър първи цикъл и може да създаде отлични печалби в мускулната маса. Заедно с тези печалби ще дойдат и някои покачвания в мазнините, както и задържане на вода, но това е стандартна част от натрупването и трябва да се очаква. Енантатът или ципионатът също обикновено се предпочитат пред сустанон за първи цикъл, поради невъзможността да се поддържат стабилни нива на сустанон в кръвта, като в същото време се намалява честотата на инжектиране. За максимална ефективност обикновено се прилагат всеки ден или всеки ден инжекции на сустанон. Това е излишно при използване на ципионат поради неговата изключителна продължителност на действие.

Дози от 200-100 мг. седмично се използват тестостерон ципионат, с отлични резултати, открити по средата на около 500 мг. или по-малко за първи път и между 500-1000 мг. седмично за по-напреднали спортисти. Тестостеронът се комбинира добре с всичко и също така е чудесен, когато се използва самостоятелно. Когато е в комбинация с друг анаболно-андрогенен стероид, могат да се видят различни андрогенни ефекти. Използването на ципионат ще подобри регенеративния капацитет, както и трениращата агресивност, което води до значително увеличаване на общата сила по време на цикъла.

Странични ефекти като задържане на вода обикновено се появяват при използване на тестостерон енантат. Гино, повишена скорост на растеж на косата, акне на гърба, повишено кръвно налягане и агресивност, както във фитнес, така и навън, са възможни при използване на енантат. Черният дроб е свикнал да обработва тестостерон, така че чернодробната токсичност обикновено не е проблем, освен при изключително високи дози.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Testosterone Cypionate 250 (Testosterone Cypionate) – 10 мл. х 250 мг.”