Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 29.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 143 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Testosterone Cypionate – 10 мл. х 250 мг.

49.99

Вземи срещу 3000 промо точки
Купи и спечели 50 промо точки!

Тестостеронът е най-мощният, естествено срещащ се андроген, който се образува в човешкото тяло.Ципионатът се характеризира с висок андрогенен и анаболен индекс от 100, като има ниска токсичност към черният дроб, стига да не се предозира.Той може да бъде използван както за сваляне на излишни килограми и заформяне на релефни мускули, така и за покачване на килограми.

Categoria: Производител:

Product Description

Тестостеронът е най-мощният, естествено срещащ се андроген, който се образува в човешкото тяло.

Самият синтетичен тестостерон ще бъде разработен през 30-те години. През 1937 г. първият тестестерон с контролиран естер ще се появи на пазара благодарение на Schering и новия им   продукт Testosterone Propionate . Това би позволило по-голям контрол върху хормона тестостерон чрез регулиране на неговото освобождаване във времето. Въпреки това, в началото на 1952 г. по-голям естер в Ципионат ще бъде прикрепен към хормона, като по този начин забавя активността на хормона още повече.

Тестостерон ципионат е много подобен на тестостерон енантат, който е разработен преди няколко години. Въпреки че полуживотите и активните периоди на живот са различни, те са сходни. Инжекциите обикновено са по-редки за ципионат. Тестостеронът е кралят на всички културисти и за тази цел също е доста рентабилен.

Ципионатът се характеризира с висок андрогенен и анаболен индекс от 100, като има ниска токсичност към черният дроб, стига да не се предозира.

Той може да бъде използван както за сваляне на излишни килограми и заформяне на релефни мускули, така и за покачване на килограми. Повишава либидото и  потентността. Ще подобри вашта сила и издръжливост по време на тренировка. Подобрява регенерацията на вашите мускули. Има антикатаболен ефект.

Тъй като тестостеронът лесно се превръща в естроген, около 30% от натрупаното тегло ще бъде задържане на вода и ще се загуби след завършване на цикъла.

Ако е правилно подбрана дозировка, тогава е възможно да се избегне задържане на вода или да се сведе до минимум този ефект.

Обикновено продължителността на цикъла на употреба е между 8-12 седмици. Хора, които са начинаещи в тази сфера обичайно взимат между 200-500 мг. на седмица, а тези, занимаващи се професионално с боди билдинг понякога достигат огромните 1000-2000 мг. на седмица. Не се препоръчва за жени.

Възможни са някой странични ефекти, както при повечето тестостеронови продукти като например гадене, повръщане, повишаване на кръвното ви налягане, агресивност, мазна кожа, акне, болка при ерекция и възможност за чернодробна токсичност при високи дози.

Терапията след цикъл започва 3 седмици след последната инжекция. Просто използвайте някои антиестроген (Tamoxifen или Clomiphene citrate) и  HCG  в края на стероидния цикъл, за да възстановите нормалните нива на тестостерон и да преодолеете негативните странични ефекти.

Тези, които използват HCG, се препоръчва да започнат да използват приблизително десет дни преди Clomiphene / Tamoxifen за приблизително десет дни употреба.

За цикъл за качване Тестостерон Ципионат най-добре да се смесва с Метандиенон, Нандролон, Тренболон и Оксиметолон.

За цикъл на сваляне и релеф Тестостерон Ципионат най-добре да се смесва със Станозолол или Оксандролон.

Също така Тестостерон Енантат е възможно да се смеси с Метенолон енантат или Болденон ундециленат.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Testosterone Cypionate – 10 мл. х 250 мг.”