Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 30.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Testosterone Cypionate – 10 мл. х 250 мг.

39.99

Вземи срещу 2400 промо точки
Купи и спечели 40 промо точки!

Тестостерон Ципионат е най-дълго естерният тестостерон, наличен днес. Има полуживот в организма от 15 до 16 дни. Тъй като се задържа в тялото толкова дълго, може да причини повече задържане на вода в сравнение с други стероиди и най-добре се използва като насипно съединение в стека.

Categoria: Производител:

Product Description

Testosterone Cypionate е най-дълго естерният тестостерон, наличен днес. Има полуживот в организма от 15 до 16 дни. Тъй като се задържа в тялото толкова дълго, може да причини повече задържане на вода в сравнение с други стероиди и най-добре се използва като насипно съединение в стека. Тестостеронът е мъжкият полов хормон, отговорен за много от физическите и емоционални черти на мъжете.

Той създава по-дълбоките гласове, сексуалния стремеж, агресията и по-грубите, по-големи мускули при мъжете. Тестостеронът кара мускулите да задържат повече азот, което от своя страна кара мускула да синтезира протеините по-добре, като произвежда по-големи мускули. Недостатъкът на тестостероновите стероиди е, че те ароматизират или се превръщат в естроген в тялото. Когато тялото има прекалено много естроген, то започва да приема женските характеристики гинокомастия, задържане на вода, натрупване на мазнини.

След период от 3 месеца, всички следи от Test Cypionate ще излязат от вашата система с цел тестване на лекарства – проби от урина / кръв.

Дозировка на Testosterone Cypionate

Средната доза зависи много от това дали сте начинаещ или напреднал атлет в тази сфера. Ако сте начинаещ може да започнете с 200-300 мг. на седмица, а ако сте напреднал и вече сте правил цикъл с Тестостерон Ципионат то е възможно използването до 1000 мг. на седмица.

Често подхожда с Anavar, Anadrol, Dianabol, Proviron, Winstrol и т.н. ако искате да качите чиста мускулна маса и да изчистите излишните мазнини. …  Може да се подрежда с Deca, Boldenone, Tren и повечето други анаболни съединения за покачване на маса.

Възможно е покачване между 6-10 кг след 12-16 седмици. Масивна мускулна печалба.

От 3/4 седмица вие ще започнете да усещате ефектите от  него.

Възможен засилен растеж на косата, акне, задълбочаване на гласа, класически симптоми на тестостерон.

 

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Testosterone Cypionate – 10 мл. х 250 мг.”