Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 04.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 150 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Testodec 40 (Testosterone Undecanoate) – 60 табл. х 40 мг.

4.50 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 recensioni dei clienti)

39.99

Вземи срещу 2400 промо точки
Купи и спечели 40 промо точки!

Тестостерон ундеканоатът е един от няколкото орално ефективни тестостеронни естери. Усвояването му се подобрява, когато се приеме по време на хранене. Тестостерон ундеканоатът спада към групата стероидни препарати за хормонно възстановяваща терапия.

Esaurito

Product Description

Тестостерон ундеканоатът е един от няколкото орално ефективни тестостеронни естери. Усвояването му се подобрява, когато се приеме по време на хранене. Тестостерон ундеканоатът спада към групата стероидни препарати за хормонно възстановяваща терапия. Тестостерон ундеканоатът е сигурен и сравнително безопасен.

Бодибилдърите използват не само инжекционни тестостеронови естери, но и орални естери – един от които е  тестостерон ундеканоат,  известен под търговските марки Testodec, andriol, restandol и др.
Това е много специален медикамент с уникални предимства и някой недостатъци. Професионалните бодибилдъри обикновено го използват само в паузата между циклите, но любителските културисти и спортисти, които също се занимават с безопасно използване, могат да го използват в отделни цикли. Тестостерон ундеканоат се превръща в дихидротестостерон в организма, който почти не ароматизира, следователно свързаните с естрогена странични ефекти не са проблем.
Андриол се приема перорално, следователно, на пръв поглед, той не може да заобиколи черния дроб, където се унищожава целия орален тестостерон.
Въпреки това, той има собствени уникални ниши! Поради ниското освобождаване на тестостерон той е изключително безопасен и може да се използва от предпазливи спортисти и жени. Освен това не може да се открие само една седмица след приключване на цикъла, което го прави добро лекарство, когато конкуренцията се приближава.
Допълнително предимство на  Тестодек 40 е, че той не влияе на естественото производство на тестостерон, освен ако не се приема твърде дълго и при високи дози.
Основният недостатък, е че трябва да се приема в големи дози, за да бъде максимално ефективен. Когато се използва за лечение на мъже, нуждаещи се от хормоно възстановяваща терапия необходимата доза е приблизлително 40 мг разделяни на 2 до 4 приема дневно в продължение на десет-дванадесет седмици.

Additional Information

Единична бройка или промо пакети:

1 опаковка – 60 таблетки, 3 опаковки – 180 таблетки, 5 опаковки – 300 таблетки, 10 опаковки – 600 таблетки

2 reviews for Testodec 40 (Testosterone Undecanoate) – 60 табл. х 40 мг.

  1. 5 out of 5

    :

    Единственият истински тестостерон на таблетки на пазара в момента

  2. 4 out of 5

    :

    Действа в интерес на истината, но вместо да се гълта е добре да се държи под езика докато се стопи. Дозата също трябва да е доста по-голяма отколкото при инжекционния тестостерон, защото има сравнително ниска бионаличност приеман орално. Има доста информация в Интернет.

Aggiungi una recensione