Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 06.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 135 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Tadalis (Tadalafil) – 12 табл. х 60 мг.

44.99

Вземи срещу 2700 промо точки
Купи и спечели 45 промо точки!

Тадалис е тройна доза тадалафил (циалис) в 1 таблетка. Правилно разбрахте – стандартният Циалис е 20 мг. в таблетка, докато тук имате 3 пъти повече, съответно очаквайте и 3 пъти по-мощна и продължителна ерекция и невиждани досега постижения в леглото.

Product Description

Какво представлява Тадалис?

Тадалис е тройна доза тадалафил (циалис) в 1 таблетка. Правилно разбрахте – стандартният Циалис е 20 мг. в таблетка, докато тук имате 3 пъти повече, съответно очаквайте и 3 пъти по-мощна и продължителна ерекция и невиждани досега постижения в леглото. Както може би вече сте чували циалис/тадалафил се нарича още “weekend pill”, тъй като американците го пият в петък и той действа до неделя. Разбира се за да имате ефективно това действие Ви трябва сексуален контакт с Вашата половинка, за да достигнете до най-здравата ерекция, която някога сте имал и буквално да я “изкъртите от секс”.

Няма жена, която няма да бъде впечатлена от Вас, когато ползвате Тадалис на TN Pharma!

Как се приема Тадалис?

Тадалис може да се приема по 1 таблетка (през ден или на по-голям интервал, но не по-често), като е хубаво да се приема около 40-50 минути преди полов акт. Обилното хранене и алкохолът може да доведат до забавено усвояване и по-слабо действие на продукта, затова нека всичко консумирано е с мярка, за да усетите пълния потенциал на Тадалис.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Tadalis (Tadalafil) – 12 табл. х 60 мг.”