Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 26.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 136 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Sustanon (Testosterone Mix) – 10 мл. х 250 мг.

49.99

Вземи срещу 3000 промо точки
Купи и спечели 50 промо точки!

Sustanon 250 е инжекционен микс от тестостерони на маслена основа.Интелигентно „проектиран“, Sustanon 250 е проектиран да осигури бързо, но удължено издание.

Categoria: Производител:

Product Description

Sustanon 250 е инжекционен микс от тестостерони на маслена основа. Sustanon 250 е разработен от международната лекарствена компания Canadian Pharmaceuticals. Сустанон 250 обикновено съдържа четири различни естери: Тестостерон пропионат (30 mg); Тестостерон фенилпропионат (60 mg); Тестостерон изокапроат (60 mg); И тестостерон деканоат (100 mg), въпреки че се произвежда и версия с по-ниска доза. Интелигентно „проектиран“, Sustanon 250 е проектиран да осигури бързо, но удължено издание. Пропионатните и фенилпропионатните естери бързо се оползотворяват, пускайки в обращение през първите четири дни. Останалите естери се отделят много по-бавно. Сустанон остава активен в организма за около две и три седмици (съответно).

Тези естери правят Sustanon едно от най-дълготрайните стероидни съединения, налични днес. Той е идеално съединение за поставяне на размер и увеличаване на мускулната сила.

Сустанон също е сравнително лек по отношение на естрогенните странични ефекти като гинокомастия и задържане на вода. Препоръчват се дози от 250 мг до 1000 мг. седмично, за да се поддържа балансирано ниво, въпреки че Sustanon ще остане активен в тялото до цял месец.От към странични ефекти е възможно да се получи акне, задържане на вода, високо кръвно налягане, ниска токсичност на черния дроб, освен ако не се предозира.

Дозировките на Сустанон варират от 250 мг. всяка друга седмица, до 2000 мг. или повече седмично. Тези дози са наистина крайностите, така че не се препоръчват, особено ако не сте опитен в сферата на боди билдинга. По-често срещаната дозировка варира от 250 мг. до 1000 мг.  седмично. Въпреки че Sustanon остава активен до месец, инжекциите трябва да се правят поне веднъж седмично, за да се поддържа нивото на тестостерон стабилно.

 

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Sustanon (Testosterone Mix) – 10 мл. х 250 мг.”