Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 26.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 135 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Sustanon – 10 мл. х 250 мг.

49.99

Вземи срещу 3000 промо точки
Купи и спечели 50 промо точки!

Сустанон е анаболен стероид, един от любимите на днешните спортисти и боди билдъри, тъй като събира заедно 4 вида тестостерон, които ще ви помогнат да постигнете огромни ефекти със своето тяло. Сустанон съдържа Тестостерон Пропионат, Тестостерон Фенилпропионат, Тестостерон Изокапроат и Тестостерон Деканоат.

Categoria: Производител:

Product Description

Sustanon е анаболен стероид. Eдин от любимите на днешните спортисти и боди билдъри. Tъй като събира заедно 4 вида тестостерон. Kоито ще ви помогнат да постигнете огромни ефекти със своето тяло. Сустанон съдържа Тестостерон Пропионат, Тестостерон Фенилпропионат, Тестостерон Изокапроат и Тестостерон Деканоат.

Много добре позната класическа тестостеронова смес. Първоначално произведена за целите на TRT (Тестостероновата заместителна терапия) от Organon. Но сега високо ценена като тестостеронова комбинация от избор за културисти и пауърлифтъри. Смес от 4 естери, отделящи се в различно време в кръвния ви поток, позволяващ постоянно и равномерно повишаване на нивата на тестостерон в кръвта.

Обикновено активният му живот е между 15 и 16 дни. Преминат ли 3 месеца от началото на цикъла, никакви следи от него не бива да има във вашата кръв и урина.

Дозировка на Sustanon

Средната доза е между 300-600 мг. Ако сте начинаещ може да пробвате и с 250 мг. Някой напреднали боди билдъри, вече преминали през цикъл със Сустанон могат да използват до 900-1000 мг. на седмица, но е напълно непрепоръчително за новобранци.
300-900mg седмично.

Подхожда добре с почти всички андрогенни / анаболни стероиди, особено Dianabol, Deca, Tren и Anadrol.

В зависимост от диетата и телесния състав, увеличаване на телесното тегло с до 10 кг. е възможно при цикъл 12-16 седмици на Сустанон. След втората седмица ще усетите голямо покачване на вашата сила по време на тренировки. Често дори след първата е възможно усещане на промени.

Възможен засилен растеж на косата, акне, задълбочаване на гласа, класически симптоми на тестостерон.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Sustanon – 10 мл. х 250 мг.”