Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 06.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Stanozolol – 60 табл. х 10 мг.

29.99

Вземи срещу 1800 промо точки
Купи и спечели 30 промо точки!

Станозолол е един от любимите орални анаболи на пазара. Добре поносим и силно анаболен стероид, който същевременно има ниски андрогенни свойства. Може да изпитате много постна суха печалба на мускулнма маса и е популярен сред потребителите на стероиди по време както на и извън сезон на цикъл.

Categoria: Производител:

Product Description

Stanozolol е един от любимите орални анаболи на пазара. Добре поносим и силно анаболен стероид. Който същевременно има ниски андрогенни свойства. Може да изпитате много постна суха печалба на мускулна маса. Популярен е сред потребителите на стероиди по време както на и извън сезон на цикъл. Често се счита за по-евтината версия на Anavar – недостатъкът е, че има тенденция към изсушаване на ставите при продължителна употреба от 8+ седмици в зависимост от дозата.

Обикновено активният му живот е между 8-10 часа. След спиране на неговата употреба, до 3 седмици той трябва да е напълно отстранен от организма ви, ако имате нужда от тестове за урина и кръв.

Повече за Stanozolol

Обичайно средната доза за хора в сферата на боди билдинга и паъур лифтинга достига между 50-100 мг. на ден. Като ако сте начинаещ, е добре да започнете с по-ниска доза между 30-50 мг. на ден максимум.

Перфектен е за комбинация с други стероиди. Както за цикли за урелефяване и сваляне на излишни мазнини, така и в такъв за покачване на маса. Ако изберете цикъл за маса , очаквайте покачване на теглото ви с поне 4-5 кг. за 8 седмичен цикъл. Ако решите да минавате през цикъл за чистене, ще усетите вашите мускули много по-сухи и твърди, с голямо изгаряне на мазнини.

След 6-10 ден Станозолол ще започне да работи и след 2/3 седмици ще започнат забележими усилвания и устойчивост. Може да изпитате сухи стави след 2 седмици, но просто намалете дозата, за да противодействате или добавете Deca Injectable.

Макар и малко по-токсичен за черния дроб от Anavar, той е по-малко токсичен от много други орални продукти на пазара днес. Основен страничен ефект, който трябва да се отчете, е сухотата на ставите, която може да се предотврати чрез намаляне на дозата. Да се регулира до поносимо ниво или да се добави Deca Injectable, който ще смазва ставите.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Stanozolol – 60 табл. х 10 мг.”