Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 30.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 142 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Stanozolol – 100 табл. х 10 мг.

34.99

Вземи срещу 2100 промо точки
Купи и спечели 35 промо точки!

Станозолол (известен още като Винстрол) е 17-алфа-алкилирано производно на дихидротестостерон (DHT) с ниски андрогенни качества, но същевременно силно анаболен ефект.

Categoria: Производител:

Product Description

Какво представлява Stanozolol ( Винстрол)

Stanozolol (известен още като Винстрол) е 17-алфа-алкилирано производно на дихидротестостерон (DHT) с ниски андрогенни качества, но същевременно силно анаболен ефект. За първи път е разработен през 1962 г. от американската световна фармацевтична компания Sterling-Winthrop Laboratories. За да увеличи броя на лимфоцитите и броя на CD8 + клетките, но и да намали CD4 + и CD3 + при жени в менопауза, които го използват за остеопороза. Този ефект вероятно би бил полезен за лечение на автоимунни разстройства. Stanozolol ( Винстрол) е полезен при лечение на наследствен ангиоедем. Влияе и на някои имунологични процеси.

Сега Станозолол се произвежда за продажба под две форми: таблетки и инжекции. Станозолол е вторият най-използван орален стероид, успял по популярност само от метандиенон. Таблетките Stanozolol имат кратък живот (около 9 часа) в сравнение с инжекционния станозолол.

Обичайната дозировка при повечето атлети и боди билдъри е между 20 мг. и 80 мг. на ден. При жени е между 5-10 мг. на ден.Не превишавайте препоръчителните дози и време за цикъл.

Въпреки че Станозолол е съединение на базата на DHT, неговата активност е много по-лека от този андроген в природата. Тъй като DHT производното Stanozolol не може да се превърне в естрадиол, следователно инхибиторите на ароматазата не се изискват при приемането на това съединение. 

В резултат Станозолол не причинява задържане на вода. Напротив, той притежава диуретичен ефект. Така че, вместо насипен вид, Винстролът произвежда строен, качествен вид, без излишно задържане на подкожна вода. Това го прави отличен стероид за използване през целия цикъл на изчистване, когато се отървете от излишната вода и мазнини, както и силно дефинираната, твърдо изглеждаща мускулатура са основна цел. Поради характеристиките си, Станозолол е високо ценен както сред силовите спортисти, така и сред тези, почитатели на бързите спортове като лекоатлетика.

Станозолол при културистите

Що се отнася до културистите, Станозолол има една интересна особеност, изисквана сред тях. Той се състои в дълбоката способност да понижава нивото на глабулин, свързващ половите хормони (SHBG), което води до повишаване на ефективността на други стероиди в стека с него. По-специално, той повишава количеството на биологично активен свободен Тестостерон, циркулиращ в кръвта. Поради тази причина е препоръчително винаги да използвате Станозолол в стек с Тестостерон. Друга причина за това е следната: Stanozolol ( Винстрол) може да бъде по-предразположен от други анаболни стероиди към повишаване на чупливостта на сухожилията. Това се дължи на възможността на Станозолол да изсъхне ставната течност, което може да доведе до ставни болки и увреждания.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Stanozolol – 100 табл. х 10 мг.”