Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 06.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 140 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Proviron (Mesterolone) – 50 табл. х 25 мг.

39.99

Вземи срещу 2400 промо точки
Купи и спечели 40 промо точки!

Провирон, известен още като Mesterolone, е орално активно съединение, което в медицината се предписва на мъже, борещи се с хипогонадизъм – състояние, при което те не са в състояние да произвеждат толкова тестостерон, колкото трябва да бъдат. Повишаването на тестостерона е едно от най-важните неща за много културисти, а Провирон е експерт точно в тази сфера.

Esaurito

Product Description

Proviron, известен още като Mesterolone, е орално активно съединение, което в медицината се предписва на мъже, борещи се с хипогонадизъм – състояние, при което те не са в състояние да произвеждат толкова тестостерон, колкото трябва да бъдат. Повишаването на тестостерона е едно от най-важните неща за много културисти, а Провирон е експерт точно в тази сфера. Тестостеронът участва в редица телесни функции, които са важни за подпомагане на подобряването на резултатите от вашите тренировки.

Proviron (Mesterolone)

Провирон е стероидно лекарство, широко използвано както в традиционната, така и в спортната медицина. Използва се предимно от спортисти като част от тежки стероидни цикли за предотвратяване на странични ефекти, тъй като има антиестрогенни свойства (като инхибитор на ароматазата) и способността да повишава свободния тестостерон (чрез намаляване на функцията на свързващия полов хормон глобулин).

Много културисти и спортисти стават любопитни когато Proviron излиза на пазара. Както всяко съединение, което уж влияе на тестостерона, така и любителите на тренировките и боди билдинга се чудели дали това ще бъде златният ключ, който отключва безкрайни печалби за развиване на мускулатура без никакви странични ефекти.

Едно от първите и най-важни неща, за които се използва Proviron, е да помогне за повишаване нивата на тестостерон. Обикновено се счита за слаб стероид , но има редица интересни приложения, които могат да го направят полезен.

Един от начините, по които той може да увеличи тестостерона, е чрез свързване към глобулин, свързващ половите хормони, или SHBG. Това вещество плава наоколо в кръвообращението и поема излишните хормони, като тестостерон. Свързвайки се с SHBG, местеролонът е в състояние да помогне за увеличаване на количеството тестостерон, наличен в организма.

Обикновено дозата варира между 25 и 100 мг. на ден като се използва главно в обемни цикли.

Важно е, че Провирон в същото време остава практически безопасен стероид за мъжете, като рядко причинява странични ефекти. Възможни са усложнения по отношение на ендокринната, репродуктивната и храносмилателната система, космите по лицето и тялото, до неконтролирана ерекция.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Proviron (Mesterolone) – 50 табл. х 25 мг.”