Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 04.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Primo Tabs (Methenolone Acetate) – 50 табл. х 25 мг.

84.99

Вземи срещу 5100 промо точки
Купи и спечели 85 промо точки!

Primo Tabs напълно уникален стероид, който няма идентични колеги. Ефектът му за придобиване на мускулен релеф се обяснява не само с ниското или дори нулевото ниво на задържане на течности, но и с неговата анаболна природа, а също и със свойството да задържа азот.

Product Description

Primo Tabs напълно уникален стероид, който няма идентични колеги. Първо, Primobolan не се превръща в естрогени. Така че когато се използва, обикновено няма странични ефекти, свързани с естроген. Това означава, че проблеми като акне, подуване, гинекомастия и др. са рядко срещани и могат да бъдат свързани с употребата на Примоболан. По този начин той е много полезен стероид за тези, които са предразположени към нежелани странични ефекти, като акне и гинекомастия.

Поради факта, че примоболан практически не насърчава задържането на течности в тялото, често се използва ефективно при така нареченото „изчистване“. Ефектът му за придобиване на мускулен релеф се обяснява не само с ниското или дори нулевото ниво на задържане на течности, но и с неговата анаболна природа. А също и със свойството да задържа азот. А това главно означава, че поддържа мускулите много добре, когато калориите са в дефицит по време на сваляне.

Primo Tabs (Methenolone Acetate)

Поради мекия си характер, Primobolan често се използва заедно с други стероиди за по-силен ефект. В такива случаи често се използва малко по-ниска доза (50 – 100 мг. на ден). По време на фаза на диета или сваляне, за която се смята, че е основното му приложение, често се добавя неароматизиращ андроген като Тренболон. Такива комбинации биха подобрили физиката без задържане на вода и биха спомогнали за по-твърд и по-дефиниран вид на мускулест.

Неароматизиращи андрогенни / анаболни стекове  са много популярни сред конкурентните културисти и се оказват доста надеждни за бързо подобряване на формата на състезанието. Това съединение също се използва от време на време с по-мощни андрогени по време на обемисти фази на тренировка. Прибавянето на Тестостерон, Дианабол или Анадрол е често срещано.

Странични ефекти

Важно е също да се отбележи, че въпреки че андрогенният компонент на Примоболан е нисък, страничните ефекти все още са възможни. Следователно човек може да забележи мазна кожа, акне и растеж на косми по лицето / тялото по време на лечението. Мъжете с предразположение за загуба на коса също могат да намерят, че изостря това състояние и желаят да избегнат този продукт (инжекционните препарати нандролон са много по-добър избор). Въпреки че винаги е възможно, нежеланите реакции рядко достигат точка, при която те пречат на прогреса на цикъла. Primobolan очевидно е един от по-меките и безопасни орални стероиди в производството. Спортни жени, по-възрастни или по-чувствителни личности и начинаещи със стероиди без съмнение ще намерят това удобен стероид, с който да експериментирате.

Сред жените Primobolan е един от най-популярните стероиди в употреба. При доза от 50-75 мг. дневно симптомите на вирилизация са изключително рядко срещани. Разбира се, не бихте очаквали огромно количество мускулна маса с това лекарство. А вместо това трябва да очаквате бавно и стабилно (качествено) увеличение. Някои жени избират допълнително добавяне на други анаболици като Винстрол или Оксандролон. В опит да увеличат ефективността на изграждането на мускулите на цикъл.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Primo Tabs (Methenolone Acetate) – 50 табл. х 25 мг.”