Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 26.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 150 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Poxet 90 (Дапоксетин) – 10 табл. х 90 мг.

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 recensione del cliente)

28.07

Вземи срещу 1680 промо точки
Купи и спечели 28 промо точки!

Poxet 90 е клинично тестван и доказано работещ продукт за справяне с преждевременната еякулация, който съдържа ЕКСТРА ДОПЪЛНИТЕЛНО веществото Дапоксетин.

 

Esaurito

Product Description

Poxet 90 е клинично тестван и доказано работещ продукт за справяне с преждевременната еякулация. Kойто съдържа ЕКСТРА КОЛИЧЕСТВО веществото Дапоксетин.

Дапоксетин е селективен инхибитор на серотонина. Спадащ към групата на антидепресантите, който през 2008 г. бе одобрен като лекарство за справяне с преждевременната еякулация. Преждевременната еякулация е най-често срещания сексуален проблем (при приблизително 20% от мъжете на възраст между 18-59 години). И в много случаи е причина за сериозни проблеми в отношенията.

Дапоксетин в Poxet 90 доказано помага за справяне с преждевременната еякулация, като ефектът от употребата му е доказан научно в множество проучвания. Сред най-популярните проучвания проведени върху ефекта на Дапоксетин, е проучването на д-р Джон Приор в университета в Минесота, в което вземат участие 2614 мъже. Проучването трае 3 месеца. Като в края му резултатите между хората приемащи Дапоксетин и плацебо групата, доказват неговата ефективност по безспорен начин.

Какво да очаквате от Poxet 90?

Употребата му води до краткосрочно (около 2-3 до 5 часа) подтискане на нивата на трансмитерите на серотонин в мозъка. Което позволява по-продължителен сексуален акт. Употребявайки Poxet 90, Вие ще имате пълен контрол над еякулацията. Което ще Ви накара да се чувствате по-уверени и способни и значително ще подобри качеството на сексуалния Ви живот.

Начин на употреба?

Poxet 90 съдържа 90 мг. Дапоксетин в таблетка. За да бъде максимално ефективна употребата му, се препоръчва приемът му да се извършва 1-2 часа преди сексуалния акт. Дозата от 90 мг. е ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ПОЛОВИ АТЛЕТИ. И при по-високи дози не се наблюдава по-силен ефект. А се увеличава риска от появата на странични ефекти, които могат да включват – сухота в устата, гадене, замаяност и проблеми със съня.

ВАЖНО: Винаги се консултирайте с Вашия лекар, преди да приемате Poxet 90 / Дапоксетин, ако страдате от бъбречни или чернодробни проблеми.

Additional Information

Единична бройка или промо пакети:

1 блистер – 10 таблетки, 3 блистера – 30 таблетки, 5 блистера – 50 таблетки, 10 блистера – 100 таблетки

1 review for Poxet 90 (Дапоксетин) – 10 табл. х 90 мг.

  1. 5 out of 5

    :

    Тва хапче ме изкърти, 2 часа не можах да свърша, нещо страшно е!

Aggiungi una recensione