Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 04.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 140 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

PHENIBUT® – 10 табл. х 250 мг.

12.73

Вземи срещу 780 промо точки
Купи и спечели 13 промо точки!

Синтезиран от професор В. Перекалин през 1959 г., Фенибут бързо е признат за много обещаващо химично съединение, тъй като има както психостимулиращо действие, така и подпомага за намаляне на тревогата.

Esaurito

Product Description

Синтезиран от професор В. Перекалин през 1959 г., Фенибут бързо е признат за много обещаващо химично съединение, тъй като има както психостимулиращо действие, така и подпомага за намаляне на тревогата. След няколкогодишни изследвания PHENIBUT® е добавен към медицинския комплект на руските астронавти – това може да намали стреса на космонавтите и също така да им позволи да поддържат същото ниво на работа, за разлика от обичайните успокоителни. Известен факт е, че космонавтите от тестовия проект “Союз-Аполон” са го имали в медицинските си комплекти.

PHENIBUT®

Фенибутът е производно на естествения инхибиторен невротрансмитер GABA, който може да премине кръвно-мозъчната бариера много по-добре от оригиналното съединение. Години на обширни изследвания върху хора разкриха, че Фенибут може да се използва за облекчаване на следните симптоми:

– Емоционално лабилни разстройства;
– Астенични разстройства (липса на енергия);
– СДВХ при деца;
– Отказ от алкохол;
– Лошо качество на съня при възрастни пациенти;
– Липса на мотивация;
– Други условия, характеризиращи се с намалена интелектуална производителност;

Една опаковка Phenibut съдържа 20 хапчета, всяко с 250 мг. активна съставка, което е достатъчно за приблизително 5 – 10 дни на приложение.

Забележка: Фенибут е напълно безопасно лекарство, когато се използва умерено. Въпреки това, ако се приема в големи количества за развлекателни цели, има вероятност да предизвика толерантност и симптоми на отнемане. Има различни ефекти, когато се приема във високи дози. Затова ограничаваме максималното количество за поръчка до 4 опаковки от 20 хапчета.

Фенибут се използва и от спортисти и културисти, тъй като увеличава покой и секреция на растежен хормон след тренировка.

Специални факти за Фенибут:

– Незабавен анксиолитичен ефект;
– Фенибутът подобрява вниманието, паметта, скоростта и точността за разлика от успокоителните;
– Подобрява мотивацията, но може да изтощи вашата воля;
– Малките дози имат успокояващи и ноотропни ефекти, докато по-големите имат стимулиращ ефект;

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “PHENIBUT® – 10 табл. х 250 мг.”