Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 04.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

PANTOGAM ACTIVE® (D,L-hopantenic acid) – 15 капс. х 300 мг.

15.29

Вземи срещу 900 промо точки
Купи и спечели 15 промо точки!

Пантогам (Хопантенова киселина) е ноотропно лекарство с анксиолитично действие и се използва в медицината за лечение на различни неврологични разстройства при деца и възрастни.

Esaurito

Product Description

Pantogam Active ® (Хопантенова киселина) е ноотропно лекарство с анксиолитично действие.

Молекулата на хопантеновата киселина се получава чрез заместване на бета-аланиновата част на пантотенова киселина (витамин В5) с гама-аминомаслена киселина (GABA). За разлика от самия GABA, Пантогам може да премине кръвно-мозъчната бариера и да произведе GABAergic ефект.

Пантогамът е синтезиран за първи път през 50-те години на миналия век от японски учени. От 1977 г. в Русия и от 1978 г. в Япония се използва в медицината за лечение на различни неврологични разстройства при деца и възрастни.

Показанията за употреба на Pantogam Active са:

– Органичен мозъчен синдром;
– Цереброваскуларна недостатъчност;
– Екстрапирамидни симптоми;
– Епилепсия;
– Намалена умствена и физическа способност;
– Неврогенна дисфункция на пикочния мехур;
– Забавяне в развитието.

Пантогам може да се приема и от здрави индивиди за повишаване на умствения и физически капацитет и за облекчаване на астенични симптоми като хронична умора. Освен това може да подобри паметта и вниманието.

Лекарството има ноотропни, анксиолитични и антиконвулсивни ефекти. Пантогам взаимодейства с GABA-A, GABA-B и допамин D2 рецептори и стимулира синтеза на ацетилхолин.

Pantogam Active (D, L-Hopanthenic acid) е рацемичната модификация на оригиналното лекарство; тази модификация е разработена от руската фармацевтична компания „Пик-Фарма“ през 2008 г.

Калциевият хопантенат има два активни изомера с различна фармакология, а Pantogam Active има по-високо съдържание на L-хопантенова киселина от Pantogam. Поради различното съотношение на изомери при тези две лекарства, те се различават както по ефекти, така и по ефикасност.

Pantogam Active проявява по-изразени анксиолитични, антиамнезични и антиконвулсивни ефекти и може да се използва дългосрочно, без да формира пристрастяване.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “PANTOGAM ACTIVE® (D,L-hopantenic acid) – 15 капс. х 300 мг.”