Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 26.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Oxandrolone (Анавар) – 100 табл. х 10 мг.

66.42

Вземи срещу 3960 промо точки
Купи и спечели 66 промо точки!

 

Oxandrolone е активното вещество, което е още познато и под търговското име Анавар. Oxandrolone е сред най-популярните, орални анаболни стероиди, като употребата му се свързва с много ниско подтискане на собственото хормонално пройзводство, мощен анаболен ефект и също така Oxandrolone е сред малкото анаболни стероиди, които се подходящи за прием и от жени.

Esaurito

Categoria: Tag: Производител:

Product Description

Oxandrolone – основни ползи и начин на употреба

Oxandrolone е активното вещество, което е още познато и под търговското име Анавар. Oxandrolone е сред най-популярните, орални анаболни стероиди, като употребата му се свързва с много ниско подтискане на собственото хормонално пройзводство, мощен анаболен ефект и също така Oxandrolone е сред малкото анаболни стероиди, които се подходящи за прием и от жени. Oxandrolone се предлага под формата на таблетки и се приема орално, като основните ползи от употребата му са драстично повишена мускулна плътност, сепарация, васкуларизация и също така мощно действие върху изгарянето на подкожните мазнини, особено в проблемните зони.

Oxandrolone – дозировка и комабинация с други анаболни стероиди

Oxandrolone рядко се използва самостоятелно в цикли, като изключение правят циклите, които са формулирани за жени, където препаратът се използва в ниски дози от порядъка на 2.5 – 5 мг./дневно.

При мъжете, в зависимост от целите, Oxandrolone се използва в дози от 30-50 мг./дневно и винаги е придружен от друг анаболен стероид, с по-висока андрогенна активност, като Тестостерон, Тренболон и др.

Oxandrolone е най-често използван в цикли за релеф и/или предсъстезателни подготовки, където ефектът му е най-силно ценен и най-силно изразен.

Oxandrolone – възможни странични ефекти и как да се справим с тях

Oxandrolone е сред най-меките анаболни стероиди на пазара, който носи много нисък риск от появата на странични ефекти, но въпреки всичко този риск съществува. Един от възможните странични ефекти от употребата на Oxandrolone, макар ниската му андрогенна активност е появата на косопад при предразположените, поради факта, че хормонът е пряк дериват на изключително силно андрогенния дехидротестостерон. Този страничен ефект се среща рядко и в повечето случай е в следствие на употребата на много високи дози от хормона. Друг възможен страничен ефект от употребата на Oxandrolone е натоварване на функцията на черния дроб, което е присъщо за всеки орален анаболен стероид. За да се презастраховате, се препоръчва паралелната употреба на препарати, като екстракт от магарешки бодил и др.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Oxandrolone (Анавар) – 100 табл. х 10 мг.”