Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 29.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

NEUROBION® (Витамини B1, B6 и B12) – 10 таблетки

15.29

Вземи срещу 900 промо точки
Купи и спечели 15 промо точки!

Neurobion са витамини под формата на таблетки, които играят важна роля в неврологичните процеси на ЦНС (централната нервна система). Основната полза от приема на Neurobion или подобни комбинации от витамини от група В е да се предотвратят или лекуват леки дефицити на витамин В.

Esaurito

Product Description

Neurobion са витамини под формата на таблетки. Които играят важна роля в неврологичните процеси на ЦНС (централната нервна система). Основната полза от приема на Нейробион или подобни комбинации от витамини от група В е да се предотвратят или лекуват леки дефицити на витамин В.

Neurobion ® (Витамини B1, B6 и B12)

Витамините от група B играят важна роля в много функции в организма. Те поддържат здрава нервна система, помагат за създаването на червени кръвни клетки и помагат за метаболизирането и използването на определени хранителни вещества. Например:

Дефицитът на витамин от групата В е резултат от недостига на витамини от диетата или от затрудненията на тялото да ги усвои.

Всеки един от тези витамини играе важна роля във вашето тяло. Витамин В1 – укрепва нервите и служи като източник на енергия за нервите. Витамин В6 – насърчава предаването на нервните импулси и има болкоуспокояващ ефект. Витамин В12 – Възстановява нервите и предпазва нервните клетки от увреждане.

Какво представлява

Neurobion с комбинация от витамин B1, B6 и B12. Клинично тестван за подхранване на нервните ви клетки, помага за подобряване на нервната функция и облекчаване на нервната болка, поддържайки усещането за изтръпване и изтръпване. * Източник: № 1 в пазарните продажби въз основа на продажбите на IMS Health MIDAS за MAT декември 2011-2013

Neurobion показва и принос за неврологични и други нарушения. Свързани с нарушаване на метаболитните функции, повлияни от витамините от B комплекс. Включително диабетна полиневропатия, алкохолен периферен неврит и след грипни невропатии. Neurobion се препоръчва и за лечение на неврит и невралгия на гръбначните нерви, особено лицева пареза, цервикален синдром, болки в долната част на гърба, исхиалгия.

Neurobion е ежедневна орална хранителна добавка, което означава, че човек приема една таблетка на ден. Погълнете таблетката цяла с вода.

Информацията за дозата, приложението и съставките може да намерите на опаковката.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “NEUROBION® (Витамини B1, B6 и B12) – 10 таблетки”