Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 26.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 142 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Nandrolone (Nandrolone Decanoate) – 10 мл. х 400 мг.

69.99

Вземи срещу 4200 промо точки
Купи и спечели 70 промо точки!

Това е популярен стероид, открит в инжекционна форма, като Нандролон Деканоат като активно вещество. Известно е за ефектите върху увеличаването на теглото, които притежават, както и ниската честота на неблагоприятните ефекти.

Product Description

Това е популярен стероид, открит в инжекционна форма, като Нандролон Деканоат като активно вещество. Известно е за ефектите върху увеличаването на теглото, които притежават, както и ниската честота на неблагоприятните ефекти.

Нандролон Деканоат ще ви достави много силно покачване на мускулна маса, в комбинация с страхотно повишаване в силата ви по време на тренировка. Той укрепва връзките и подпомага ставите и цели да ви помогне да достигнете още по-голямо ниво на издръжливост.

Тъй като Nandrolone има ниска андрогенна честота, той обикновено не е придружен от странични ефекти като плешивост, прекомерна мазнина, акне, високо кръвно налягане и др. Още повече, гинекомастия, задържане на вода и други естрогенни ефекти почти не присъстват по време на Deca Дураболин цикъл. Доказано е, че превръщането на Deca Durabolin в скорост на естроген е 5 пъти по-ниско от това на тестостерона. Независимо от това, когато се използва заедно с други съединения, особено мощни и във високи дози, може да се появят някои странични ефекти. Затова се препоръчва внимателно да се планират компонентите и дозировките на цикъла.

Обикновено дозата , която се използва от мъже е между 400 и 600 мг. на седмица. При жени, тя е около 100 мг. на седмица. Обичайният цикъл с Дека продължава между 8 и 10 седмици, а при желание от по-голям цикъл, непременно трябва да се използва HCG.

Що се отнася до проблемите с прогестерона, по време на цикъл на Дека човек трябва да включва Dostinex в рутината си. Трябва да се приема от втората седмица, през целия цикъл и 3 седмици след последното инжектиране.
Кломидът е необходим, като се започне с последната седмица от употребата на Дека, и трябва да се приема с постепенно изтегляне.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Nandrolone (Nandrolone Decanoate) – 10 мл. х 400 мг.”