Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 30.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 135 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Multi Test 350 – 10 мл. х 350 мг.

59.99

Вземи срещу 3600 промо точки
Купи и спечели 60 промо точки!

Мулти Тест 350 е анаболен продукт на Tn-Pharma, характеризиращ се с високо качество и мощен ефект, съдържащ 350 мг. тестостерон бленда в 1 мл. Този продукт е препоръчан от много атлети, които търсят високия клас продукти на пазара.

Categoria: Производител:

Product Description

Мулти Тест 350 е анаболен продукт на Tn-Pharma, характеризиращ се с високо качество и мощен ефект, съдържащ 350 мг. тестостерон бленда в 1 мл. Този продукт е препоръчан от много атлети, които търсят високия клас продукти на пазара.

Това е така , защото предлага някой предимства в сравнение с други тестостеронови продукти. Мулти Тест ви дава един продукт , който комбинира най-доброто от четири познати на пазара продукта, като оптимизира действието на всеки един от тях, за да даде възможно най-добрият резултат във времето.

Този продукт се характеризира с две главни положителни страни , смятани за подобрения от нормалните тестостеронови продукти. Първо, благодарение на перфектното съотношение на съставките, той показва много по-добър и продължителен ефект върху тялото. Второ, тъй като четирите тестостерон естера се приемат едновременно , тяхното освобождаване в организма е синхронизирано. Мулти Тест действа почти мигновенно след употреба и запазва действието си в тялото поне за няколко седмици след последния прием.Той има изразен андрогенен ефект, който е в комбинация със също толкова силен анаболен. Това го прави фаворит за хората , които искат да покачат своята мускулна маса и сила по време на тренировки, и то за сравнително бързо време. Тъй като не ароматизира сам по себе си, той ви позволява да качите сравнително голямо количество мускулна маса без да задържате особено количество вода. Много културисти и боди билдъри опитали Мулти Тест са категорични че го предпочитат пред нормалния тестостерон, точно заради това задържане на вода и повишаване в нивата на естроген.

Обикновената доза на Мулти Тест 350 зависи като цяло от вашето тегло, тренировки и диета, но независимо една ампула седмично би трябвало да стигне напълно за един сериозен ефект. Ако за пръв път минавате през цикъл с него , има възможност да покачите до 10 килограма в рамките на месец след започването му. Ако сте атлет, който и преди е минавал през цикъл с него, може да се наложи леко увеличение на дозата за седмица.

 

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Multi Test 350 – 10 мл. х 350 мг.”