Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 26.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Methenolone Enanthate – 10 мл. х 100 мг.

59.99

Вземи срещу 3600 промо точки
Купи и спечели 60 промо точки!

Анаболното свойство на Methenolone Enanthate е много подобно на свойството на нандролон и тестостерон енантат, но андрогенното свойство от своя страна е много по-ниско. Лекарството е популярно в културизма, както и в други спортове, където акцентът е върху показателите за сила.

Categoria: Производител:

Product Description

Анаболното свойство на Methenolone Enanthate е много подобно на свойството на нандролон и тестостерон енантат. Но андрогенното свойство от своя страна е много по-ниско. Лекарството е популярно в културизма, както и в други спортове, където акцентът е върху показателите за сила. Това лекарство се предлага под формата на инжекции и таблетки и за съжаление инжекциите причиняват доста забележими увреждания на черния дроб.

Напоследък производителите на анаболни стероиди се опитват да защитят своите продукти от фалшификати. Methenolone Enanthate не беше изключение. Активното вещество на това лекарство е разработено през втората половина на ХХ век. За разлика от много други стероиди, този медикамент е създаден специално за спортисти.

Methenolone Enanthate

Метенолон енантат е лекарство, което няма да доведе до ароматизация, намалява до минимум броя на страничните ефекти, които могат да бъдат причинени от употребата му. Това стана и причината за голямата му популярност сред младите спортисти и жени. Той няма да понижи нивото на вашия естествен тестостерон в организма и неговата употреба. Не се препоръчва само в случай на индивидуална непоносимост на компонентите на лекарството, по време на планирането на детето и бременността.

Приемайки Метенолон, не можете да се страхувате, че в организма ще се натрупа излишна течност или ще се увеличи мастният ви слой. Може да се използва при чистене и не се притеснявайте, че ще загубите значителна част от резултата. Освен това ще ви помогне плавно да завършите курса на по-мощни стероиди. Както беше казано по-рано, продуктът стана любим не само на феновете на вдигане на тежести.

Дозировка

Най-добрият вариант за дозиране ще бъде количеството на прием да е между 200-400 мг. за мъже и 50-100 мг. за жени. Тази доза е подходяща както за увеличаване на теглото, така и за изчистване. Тази доза трябва да се приема веднъж седмично. Дозата обаче може да варира в зависимост от вашия опит и индивидуални характеристики. Определете необходимата доза ще ви помогне спортен лекар. Запомнете едно нещо и винаги го дръжте в главата си: безопасен стероид е измислица. Всички те причиняват сериозен удар по тялото и тялото ви може да издържи или не издържи на такъв натиск.

Преди да използвате какъвто и да е анаболен стероид, спешно се изисква да се консултирате с опитен спортист или лекар. Курсът на инжектиране на Methenolone Enanthate не трябва да надвишава осем седмици. По-добре е да запазите тази конкретна цифра, защото лекарството действа бавно, а твърде краткият курс не може да доведе до желаните резултати. Въпреки това жените ще имат четири седмици и въпреки че мъжете могат да инжектират по-често от веднъж седмично, жените все пак трябва да си правят почивка поне пет дни.

Внимание

Лекарството няма странични ефекти. Но въпреки това, предозиране или прекалено дълъг курс може да доведе до някои негативни последици. Спортистът може да се сблъска с безсъние, агресия, спад в нивото на естествения тестостерон. Жените могат да започнат необратими процеси на вирилизация. Дори най-безопасното лекарство с предозиране вреди на тялото ви. Не забравяйте, че всичко трябва да е в умереност. И ако комбинирате заедно с други средства, следете размера на общата доза.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Methenolone Enanthate – 10 мл. х 100 мг.”