Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 04.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 137 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

MENT (Trestolone Acetate) – 10 мл. х 75 мг.

109.99

Вземи срещу 6600 промо точки
Купи и спечели 110 промо точки!

MENT или така нареченият трестолон ацетат е най-силният познат на света стероид, създаван някога, последно поколение плод на научни разработки в областта на анаболните стероиди.

Categoria: Производител:

Product Description

MENT или така нареченият трестолон ацетат е най-силният познат на света стероид, създаван някога, последно поколение плод на научни разработки в областта на анаболните стероиди. Може да се сравни само със силата на оралния стероид – анаполон или оксиметолон, но за разлика от него няма разрушителното действие върху черния дроб при инцекционния трестолон. Трестолонът е 19-Nor деривативен хормон на нандролона или познатата дека, но със 7-alpha-methyl прикачен към него. Доста прилича на тренболон, но го надминава в андрогенност и сила. Имайте предвид, че този стероид ароматизира, като увеличава нивата на оестрогена, затова внимавайте с водната задръжка, подуването и повишеното кръвно като приемате силни антиестрогени като анастрозол или летрозол.

Трестолон ацетат доказано повишава нивата на растежен хормон и IGF, премахва проблемите с либидото и Ви дава зверска сила и маса – постижения от сорта на 20-25 кг. покачване на телесната маса е напълно възможно за един цикъл с трестолон.

Стандартната доза MENT е 20 до 50 мг. дневно, всеки ден, ако е в орална форма или разпределени 3 пъти седмично, ако е в инжекционна форма. Циклите не трябва да надвишават 8-10 седмици, а комбинацията с тестостеронов микс от естери е перфектната комбинация за най-мощния цикъл, който не сте си и представяли.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “MENT (Trestolone Acetate) – 10 мл. х 75 мг.”