Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 29.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 136 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

MEMANTALE (Memantine) – 10 табл. х 10 мг.

25.51

Вземи срещу 1560 промо точки
Купи и спечели 26 промо точки!

Мемантин (известен още като Namenda и Ebixa) е лекарство на Алцхаймер, одобрено в САЩ и Европа за лечение на болестта на Алцхаймер. Освен това, проучванията показват, че Мемантин има широка терапевтична полезност и е ефективен при лечението на други неврологични заболявания, включително Паркинсон, епилепсия, множествена склероза и болест на Хънтингтън.

Esaurito

Product Description

Мемантин (известен още като Namenda и Ebixa) е лекарство на Алцхаймер, одобрено в САЩ и Европа. За лечение на болестта на Алцхаймер. Освен това, проучванията показват, че Memantine има широка терапевтична полезност. И е ефективен при лечението на други неврологични заболявания, включително Паркинсон, епилепсия, множествена склероза и болест на Хънтингтън.

Синтезиран от Eli Lilly and Company през 1968 г., MEMANTALE е един от малкото фармацевтични продукти, одобрени от FDA за лечение на умерена до тежка болест на Алцхаймер. Използването на Мемантин извън етикета включва също и обратна толерантност към кофеин, никотин и опиоиди. Също така често се изписва и може да се вземе за лечение на генерализирано тревожно разстройство.

MEMANTALE (Memantine)

В тялото Мемантин намалява някои видове мозъчна активност. Като се свързва с NMDA рецепторите и блокира активността на глутамата. В резултат на това Мемантинът регулира рецепторите в мозъка и има когнитивно-засилващ ефект.

Лекарството действа като блокира NMDA рецепторите. Като по този начин предотвратява ексцитотоксичността и свръхстимулирането на нервните клетки. Въпреки че свръхактивацията на NMDA рецепторите е замесена в много невродегенеративни заболявания. Опитите за използване на NMDA антагонисти като терапевтични агенти често се провалят поради страничните ефекти. Тези странични ефекти се появяват поради критичните роли, които NMDAR играят в мозъчните функции, включително синаптична комуникация и формиране на паметта. Мемантинът е хипотезиран да позволи физиологично активиране на NMDAR, като същевременно инхибира патологичната свръхактивация в резултат на механизма му на инхибиране на NMDAR.

Мемантинът се използва също и рекреативно за лечение на тревожно разстройство, депресия, обратен толеранс към лекарствата и за подобряване на когнитивните функции.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “MEMANTALE (Memantine) – 10 табл. х 10 мг.”