Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 25.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 135 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Masteron (Methyl Drostanolone) – 100 табл. х 10 мг.

49.99

Вземи срещу 3000 промо точки
Купи и спечели 50 промо точки!

Активното вещество на стероидния Masteron е Drostanolone и той е в опаковка от 100 табл. по 10 мг. Както и професионалните спортисти, така и аматьорите често използват Masteron. Основната причина, поради която той е толкова популярен сред спортистите, са необичайните характеристики на активното му вещество.

Product Description

Активното вещество на стероидния Masteron е Drostanolone и той е в опаковка от 100 табл. по 10 мг. Както и професионалните спортисти, така и аматьорите често използват Masteron. Основната причина, поради която той е толкова популярен сред спортистите, са необичайните характеристики на активното му вещество. Masteron е съставното производно на биологично активната форма на тестостерон (дихидротестостерон). Мастерон няма ефект на ароматизация, независимо от дозировката и няма случаи на оценка на нивото на естроген, докато приемате това лекарство. Няма да има естрогенен ефект по време на употребата на Masteron, тъй като обемът на андрогените ще бъде удължен.

Как се използва Masteron (Methyl Drostanolone)

Резултатите от Masteron често показват здравина и по-изваяна форма на мускулите. Въпреки това, не всеки от спортистите, които приемат този стероид, би могъл да постигне най-добри резултати от него. Повечето от спортистите приемат Мастерон, за да намалят слоя мазнини, който е под кожата. Masteron се използва най-често в продължение на 4 седмици, точно преди началото на състезанието, за да подготви перфектно състоянието на мускулите. Този стероид става още по-ефективен, когато се използва заедно с лекарства от тип Methenolone, Parabolan, Stanozolol и Oxandrolone.

Често се използва за не повече от 100 мг в интервала от 2 дни. Когато става въпрос за момента на допинг-контрола, който трябва да се направи след състезанието, Masteron прави услуга за спортистите. Тъй като те често го използват в продължение на 2 седмици точно преди този сериозен кръвен тест. Стероидът няма да се покаже при резултатите от тестовете, тъй като тялото не може да запази своите компоненти. Това не е единствената причина за неговата популярност – Masteron показва качествено изграждане на мускули, защото има анаболни характеристики.

Как се приема

За да се избегнат възможностите на хидропси и проблеми с повишаването на нивото на естроген в кръвта, лекарството трябва да се приема внимателно. Това означава да се спазва и да не се увеличава предписаната ви доза. Ако комбинирате Masteron със Stanozolol или Primobolan , ще получите висококвалифицираната мускулатура и по-малко лоши ефекти, след като спрете приема на лекарството, въпреки не твърде забележимите промени в мускулната маса и силата. Жените често приемат Мастерон преди състезанията, в дозировка от 100 мг. на всеки 4-5 дни, въпреки че обикновено не го приемат по време на обикновени тренировки. Този стероид не влияе вредно върху черния дроб. Не е имало случаи на гинекомастия или високо кръвно налягане.

Основният проблем е появата на пъпки и възможно бързо оплешивяване, тъй като дехидротестостеронът въздейства върху андрогенните рецептори, най-вече върху главата. Имайки предвид, че  Masteron вероятно не се използва във високи дози и че спортистите го приемат само няколко седмици, те често понасят безпроблемно употребата на този стероид. Мастерон не предизвиква хепатотоксичен ефект върху организма, тъй като не е стероид, алкилиран от С17-алфа. Чернодробните заболявания обикновено не се провокират от Мастерон.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Masteron (Methyl Drostanolone) – 100 табл. х 10 мг.”