Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 26.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 136 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Mastenol (Methandienone) – 100 табл. х 10 мг.

29.99

Вземи срещу 1800 промо точки
Купи и спечели 30 промо точки!

Мастенол (или още познат като Метандиенон) се разглежда като изпъкналост сред най-ефективните, както и сред най-разпространените налични анаболни стероиди . Можете просто да заявите, че без съмнение е най-известният сред оралните анаболни стероиди.

Categoria: Производител:

Product Description

Mastenol (или още познат като Метандиенон) се разглежда като изпъкналост сред най-ефективните, както и сред най-разпространените налични анаболни стероиди. Можете просто да заявите, че без съмнение е най-известният сред оралните анаболни стероиди. В допълнение има видове на този стероид в инжекционни структури, но оралните са тези, които предлагат повече уважение и са по-прости за използване.

Mastenol (Methandienone)

Благодарение на Mastenol (Methandienone) , понастоящем се използват стероиди за подпомагане на атлетичното изпълнение и качеството на един атлет. Това е основният стероид, създаден по конкретната причина за подобряване на изпълнението. Междувременно се изисква за всякакви различни терапии. Methandienone има за цел да ви покаже анаболни свойства като на тестостерон, но без андрогенни въздействия.

В кратък период от време (няколко седмици) можете да качите до 20 килограма мускулна тъкан. Подразбира се, че по същия начин се нуждаете от усърдна ежедневна тренировка и освен това трябва да следвате задълбочена схема на хранене. Не е необходимо да ви съветваме, че стероидите няма да предприемат необходимите стъпки сами.

Мастенол обикновено се използва в строителните цикли, когато целта ви е да качите мускулна маса и сила.  Няма артикул на този свят, който да ви предложи тези резултати за толкова малко време. За цикли на сваляне на излишни килограми използването на Метандиенон  се насърчава да бъде в началното на цикъла. Основната опасност тук е с поддръжката на водата, която може да бъде обработена и контролирана ефективно.

Нежелани реакции

Що се отнася до нежеланите реакции на Methandienone , трябва да припомните, че това не е най-рисковият продукт, но в същото време не е най-удобният за клиента стероид. По същия начин, с всички стероиди, опасността от появата на реакции се разширява с огромните порции и по-дългите срокове на употреба. Има съобщения, че хората с допир до това лекарство и други може да имат нещо в техните наследствени качества, което може да подобри неблагоприятните въздействия. Докато Метандиенонът не се разглежда като андрогенен, няколко перспективи могат да се покажат и сега. Хората, които са повлияни са тези, които като цяло ще използват огромни порции и са деликатни към тези стероиди. Нежеланите реакции на метандиенон могат да включват поява на акне, косопад, нежелана поява на окосмяване , сърдечно съдови проблеми и др.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Mastenol (Methandienone) – 100 табл. х 10 мг.”