Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 06.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Halotestin (Fluoxymesterone) – 100 табл. х 10 мг.

99.99

Вземи срещу 6000 промо точки
Купи и спечели 100 промо точки!

Халотестин или още познато като Флуоксиместерон е производно на тестостерон, което действа като мощно орално съединение, което проявява изключително силни андрогенни свойства и е предназначено главно за изграждане на чиста мускулна маса и сила. Счита се за изключително ефикасен продукт за спортисти, занимаващи се със боди билдинг, лека атлетика и вдигане на тежести.

Esaurito

Product Description

Какво представлява Halotestin (Fluoxymesterone)

Halotestin или още познато като Флуоксиместерон е производно на тестостерон, което действа като мощно орално съединение. Което проявява изключително силни андрогенни свойства. Предназначено е главно за изграждане на чиста мускулна маса и сила. Счита се за изключително ефикасен продукт за спортисти, занимаващи се със боди билдинг, лека атлетика и вдигане на тежести.

Халотестинът помага за повишаване на хемоглобина и подобряване на структурата и масата на червените кръвни клетки. Това помага на мускулите и тъканните клетки да се възползват от по-високи нива на кислород и хранителни вещества, подпомагайки техния растеж, развитие и възстановяване от упражнения.

Халотестин притежава полуживот от около 7-9 часа. Следователно дозите могат да се разделят наполовина и да се приемат два пъти на ден.  Халотестиновите цикли обикновено включват Халотестин с цел осигуряване на допълнителен андрогенен ефект в цикъла, заедно с по-слаби андрогени (като Нандролон или Еквипоаза ). С цел “втвърдяване” на мускулатурата по време на фазите на чистене на мазнини или преди състезание.

Не приемайте в твърде висока дозировка

Както при всички анаболни стероиди, Халотестин е изключително хепатоксичен (токсичен за черния ви дроб), ако се приема в твърде висока дозировка. Злоупотребата с този хормон може да предизвика сърдечни заболявания, инсулти, чернодробни заболявания, промени в психичното настроението и повишена зависимост.

Освен това могат да се проявят много други странични ефекти като например стомашно-чревна болка, главоболие, повишено производство на мастна жлеза, проблеми с плешивостта на мъжкия модел, акне, хипертрофия на простатата. Също повишаване на кръвното налягане, задържане на вода, назално кървене и намалено производство на собствените хормони на организма.

Обикновено при атлети, които вече са преминали през цикли с Халотестин, или подобни стероиди, използват доза от 20-40 мг. на ден. Но ако сте начинаещ може да почнете с доза от 10 мг. на ден.

Продължителността на цикъла варира от 6 до 9 седмици. Обикновено след приема се използва HCG , Clomed или Nolvaxyl за възстановяване на хормоналните функции.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Halotestin (Fluoxymesterone) – 100 табл. х 10 мг.”