Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 29.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Glutathione – 50 капс. х 400 мг.

44.99

Вземи срещу 2700 промо точки
Купи и спечели 45 промо точки!

Глутатион е най-силният познат чернодробен протектор и регенератор, жизнено важен за всеки приемащ стероиди или други лекарства!

Product Description

Глутатионът е естествен за човешкото тяло протеин, кйото се състои от три аминокиселини: глутамин, глицин и цистеин. Glutathione показва антиоксидативни свойства и играе решаващa роля за изграждането на цистеин. Естественото производство на глутатион намалява след 40-та година от живота на човека. С американския Глутатион на TN-Pharma получавате една смислена и разумна хранителна добавка, която ще Ви осигури жизненоважния протеин за Вашето здраве и спокоен живот.

 

Глутатион е най-силният познат чернодробен протектор и регенератор, жизнено важен за всеки приемащ стероиди или други лекарства!

 

Действие: Капсулите Глутатион съдържат редуциран протеин в чист вид, който може да бъде оптимално преработен от Вашия организъм. Но протеинът е склонен към окисляване и окисленият глутатион не Ви носи директни ползи. Американската фирма производител се е погрижила да опакова продукта в капсули, които са резистентни на стомашнта киселина. Така активното вещество достига до тънкото черво безпрепятствено и транспортира важната субстанция така че тя по най-ефективен начин да бъде усвоена от организма Ви. Освен това капсулите съдържат аскорбинова акиселина ( Vitamin C), която предпазва Глутатион от преждевремeнна реакция по пътя му към клетките. С американските капсули Глутатион купувате първокласен продукт, една високо ефективна хранителна добавка, която е произведена под строги стандарти за качество и е подходяща дори за вегани и вегетарианци!

 

Дозировка и прием: 2 пъти дневно по 1 капсула Глутатион с минерална вода.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Glutathione – 50 капс. х 400 мг.”