Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 26.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

EQ 300 (Boldenone Undecylenate) – 10 мл. х 300 мг.

59.99

Вземи срещу 3600 промо точки
Купи и спечели 60 промо точки!

Equipoise 300 е продукт за инжектиране, който често се използва от атлети, културисти и боди билдъри в стероиден цикъл. Активното вещество на това лекарство е Boldenone Undecylenate. Оригинален Equipoise 300 се произвежда от световно известната марка Dragon Pharma . Опаковката на този продукт включва 10 ml флакон (500 mg / ml).

Esaurito

Categoria: Производител:

Product Description

Equipoise 300 е продукт за инжектиране, който често се използва от атлети, културисти и боди билдъри в стероиден цикъл. Активното вещество на това лекарство е Boldenone Undecylenate. Оригинален Equipoise 300 се произвежда от световно известната марка Dragon Pharma . Опаковката на този продукт включва 10 ml флакон (500 mg / ml).

Професионалните спортисти предпочитат Equipoise 300 заради неговите ефективни свойства. Индивидуалната дозировка и продължителността на приема се предписва от специалист. За да се избегнат странични ефекти от анаболни стероиди, се препоръчва да се използва постциклотерапия (PCT).

По правило при правилната употреба на този продукт от Dragon Pharma негативни явления не се появяват. Но е важно да запомните, че преди да започнете да използвате Equipoise 300, трябва да се консултирате с вашия лекар.

EQ 300, известен още като Boldenone Undecylenate или Equipoise, първоначално е бил ветеринарен стероид, който е разработен в американската CIBA лаборатория, той също е форма на дългодействащ инжекционен Dianabol.

EQ 300, когато се използва поотделно, не е бърз производител на маса. Вместо това, EQ 300 осигурява постоянно увеличаване на силата и качеството на мускулната маса. Най-полезните ефекти от това лекарство се наблюдават, когато се използва за по-дълги цикли, обикновено повече от 8-10 седмици. Получената мускулна маса се запазва след цикъла.

Както споменахме по-горе, EQ 300 е много универсален стероид. Можете да създадете няколко комбинации от лекарства с него в зависимост от желания резултат. За изграждане на мускулна маса се комбинира с оксиметолон (оксиметолон) или тестостерон (устойчин). Резултатът ще бъде невероятно увеличаване на мускулния размер и сила, без една и съща интензивност на страничните ефекти при използване на андроген (в по-висока доза). По време на фазата на изчистване , твърдостта и мускулната плътност могат да бъдат значително подобрени чрез комбиниране на EQ 300 с неароматизиращ стероид, като Trenbolone Acetate (Trenbolone 100) или Stanozolol (Winstrol Depot).

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “EQ 300 (Boldenone Undecylenate) – 10 мл. х 300 мг.”