Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 30.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 136 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Enantat 250 (Testosterone enanthate) – 10 мл. х 250 мг.

44.99

Вземи срещу 2700 промо точки
Купи и спечели 45 промо точки!

Енантат 250 е анаболен стероид с изключително високи анаболни и андрогенни ефекти. Това е дългодействащ инжекционен тестостерон, който се използва широко сред спортистите. Енантат 250 в момента е един от най-популярните естери на тестостерон, който се предлага на спортистите.

Product Description

Enanthat 250 е проектиран да осигурява трайно освобождаване на тестостерон в кръвта за приблизително 2 до 3 седмици. За да се поддържат нормални физиологични нива на тестостерон по време на заместващи терапии с андроген, обикновено се изискват инжекции с тестостерон енантат поне на всеки 2 седмици, въпреки че по-внимателни лекари ще прилагат лекарството седмично. Тестостеронът енантат е силно предпочитан от спортистите заради способността му да насърчава силно увеличаване на мускулната маса и сила.

Енантат 250 е анаболен стероид с изключително високи анаболни и андрогенни ефекти. Това е дългодействащ инжекционен тестостерон, който се използва широко сред спортистите. Енантат 250 в момента е един от най-популярните естери на тестостерон, който се предлага на спортистите.

Често се използват 250-1000 мг. седмично, а понякога и повече за високо напредналия спортист. Характеризира се като силно анаболен и андрогенен. Обичайната доза е между 250 и 500 мг. седмично за начинаещи, като някой професионални боди билдъри и атлети достигат необичайната доза от 1000-2000 мг. на седмица. Не се препоръчва за жени. Поради относително дългия период на полуразпад инжекциите на енантат обикновено се прилагат два пъти седмично. Това ще позволи да се поддържат стабилни нива в кръвта. Когато нивото на стероидите се намали, се прави нова инжекция, като се поддържа всичко сравнително на ниво. Това е за разлика от сустанон, който изисква по-чести инжекции за същия ефект.

Тестостеронът лесно се ароматизира в тялото до естрадиол (естроген). Ензимът ароматаза (естроген синтетаза) е отговорен за този метаболизъм на тестостерона. Повишените нива на естроген могат да причинят странични ефекти като повишено задържане на вода, увеличаване на телесните мазнини и гинекомастия. Повишените нива на тестостерон вероятно могат да предизвикат андрогенни странични ефекти, включително мазна кожа, акне и растеж на косата по тялото/лицето. 

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Enantat 250 (Testosterone enanthate) – 10 мл. х 250 мг.”