Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 06.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Drostanolone – 10 амп. х 100 мг.

39.99

Вземи срещу 2400 промо точки
Купи и спечели 40 промо точки!

Drostanolone познат още като Masteron е андрогенен стероид, който се използва широко в областта на фитнеса и бодибилдинга. Подобрява значително мускулната маса.

Esaurito

Categoria: Производител:

Product Description

Drostanolone

Drostanolone познат още като Masteron е андрогенен стероид, който се използва широко в областта на фитнеса и бодибилдинга. Подобрява значително мускулната маса.

Masteron (Drostanolone) има две познати форми:

 • Drostanolone Propionate
 • Drostanolone Enanthate

Но нека разгледаме основните факти за Drostanolone:

Какво е Мастерон?

Masteron, който за първи път е разработен под марката Masteril, първоначално се използва като антиестрогенен продукт. Първоначалната му предписана употреба е била да помогне за подобряване състояние свързани с рака на гърдата и е била използвана заедно с други лекарства, които са имали въздействие върху антиестрогена на рак на гърдата ncbl.

В днешно време много по-малко хора използват Masteron, с цел да се справят с това заболяване. Вместо това, лекарството е популярно сред спортисти и културисти поради начина, по който влияе на хормоналните системи в тялото.

Поради естеството му като антиестроген, може да обобщим някои от характеристиките на Masteron.

Съединението е получено от дихидротестостерон или DHT и не се превръща в естроген в организма – процес, известен като ароматизация. Свободният тестостерон – т.е. тестостеронът, който е лесно достъпен за използване от организма – може да бъде ароматизиран в естроген.

Смята се, че Masteron влияе върху естрогена чрез инхибиране на някои от ензимите, което води до неговата ароматизация, или евентуално чрез директно взаимодействие с естроген.

Ако Masteron наистина е съединение, което инхибира ароматазния ензим, би могло да бъде полезно за поддържане на оптимални нива на свободен тестостерон в организма. Може да бъде полезно и за предотвратяване на ароматизирането на други съединения или стероиди, за които е известно, че се превръщат в естроген.

Drostanolone Propionate

Masteron пропионат или дростанолонов пропионат е оригиналната форма на Masteron. Повече хора са го използвали и обикновено се счита за по-популярната форма. Повечето марки и лица се позовават на Masteron пропионат, когато се отнасят до Masteron.

Мастерон пропионатът е изключително ефективен като антиестроген и анаболен препарат, но се срещат и по-силни анаболни препарати на пазара. Независимо от това, Masteron пропионат може да бъде чудесен за подобряването на мускулния растеж.

Мастерон пропионатът е производно на DHT с метилова група, добавена към положението Carbon 2 и естер на карбоксилна киселина се добавя към 17beta хидроксилната група. Това увеличава анаболната сила на лекарството и забавя метаболизма му в организма.

Drostanolone Enanthate

Мастерон енантат или дростанолоновият енантат е по-дълъг естер на молекулата на Мастерон, което означава, че той се изчиства от тялото по-бавно от неговия пропионатен аналог.

Това означава, че ако използвате Masteron enanthate, не е необходимо да дозирате толкова често, колкото при Masteron propionate, но трябва да използвате малко по-големи дози.

Ползи от Drostanolone

Наблюдават се редица ползи, при употребата му. Нека обощим най-честите от тях:

 • Растеж и повишаване плъстността на мускулите – това е особено полезно за атлетите в бодибилдинга, където това е ключово.
 • Повишава енергийните нива
 • Ускорява метаболизма
 • Подпомага постигането на по-изрязана физика

Счита се, че мастерон има по-слабо изразено действие в тези насоки, в сравнение с други анаболни препарати. Но това от друга страна означава, че вредните странични ефекти са по-малко, което е плюс.

Странични ефекти:

Както при всяко съединение, важно е да сте наясно с всички потенциални недостатъци на дростанолон, преди да го приемете. Въпреки че Masteron може да няма толкова много странични ефекти, колкото някои от по-твърдите стероиди, съществуват редица рискове, които трябва да се вземат предвид, преди употреб.

Въпреки че Masteron не ароматизира и тъй като осигурява антиестрогенни свойства, той намалява случаите на много странични ефекти, свързани с други анаболни стероиди, които хората могат да използват. Състояния като гинекомастия, задържане на вода и значително повишаване на кръвното налягане са много по-малко вероятни, когато използвате Masteron.

Все пак при продължителна или дългосрочна употреба, може да възникнат някакви усложнения.

 • Косопад – особено силно изразен при мъже, предразположени към оплешивяване.
 • Загуба на емоционален контрол, главно възприемана като агресия
 • Акне – особено силно изразено при атлети, получили вече такова в следствие употреба на по-силни стероиди
 • Прекомерната употреба може да доведе до подтискане естествения синтез на тестостерона
 • Инжекционни инфекции – ако не сте наясно как правилно да инжектирате лекарство, тогава бихте се изложили на риск от инфекция. Изключително важно е да използвате стерилни игли.

Дозировка:

Има две основни форми на Masteron, които се използват в повечето случаи, както вече обсъждахме. Дозировките за всяко от тези съединения ще бъдат малко по-различни.

 • Дростанолоновият пропионат обикновено се дозира в по-малки количества, някъде от 50-150mg / ml. Тази версия има по-бърз полуживот, което означава, че тялото го използва, обработва и екскретира по-бързо. Поради това ще трябва да се уверите, че правите нова инжекция поне веднъж на всеки два дни.
 • Drostanolone enanthate е по-бавно действащата версия. Поради по-бавното му действие, потребителите обикновено приемат малко по-високи дози от 200 mg / ml.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Drostanolone – 10 амп. х 100 мг.”