Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 06.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 136 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Dianabol – 100 табл. х 10 мг.

29.99

Вземи срещу 1800 промо точки
Купи и спечели 30 промо точки!

Dianabol, наричан още D-bol или Dbol, е стероидна алтернатива, която се появи на повърхността през 50-те години. Първоначалният цикъл на Dianabol трябва да се консумира орално и да се слее с друг бързодействащ стероид, като тестостерон.

Esaurito

Categoria: Производител:

Product Description

Dianabol, наричан още D-bol или Dbol, е стероидна алтернатива, която се появи на повърхността през 50-те години. D-bol стероидите са вторите най-популярни анаболни стероиди, които някога са правени, след тестостерон. Той беше представен на американския пазар от Джон Зиглер и беше пуснат от компания, наречена Ciba Specialty Chemicals през 1958 г. Стероидът е в популярна употреба оттогава сред културистите, помагайки им да придобият мускули и сила, отстъпвайки на ефективността на тялото. В кръговете за културизъм, стероидът често се нарича просто „D-bol“.

Dianabol работи на цикли

Dianabol работи на цикли, като всеки цикъл продължава няколко седмици. Начинаещите трябва да използват стероида за цикъл, който обхваща шест седмици. След цикъла се препоръчва интервал от две до три седмици, така че тялото да има време да се възстанови от ефектите на стероида. Този период обаче не е пълна фаза на почивка. Все още трябва да тренирате ежедневно. Вероятно ще видите резултати след фазата на почивка. Ако обаче не постигнете желаните резултати, може да увеличите дозата в следващия цикъл. Както беше споменато по-горе, дозировката трябва да бъде минимална през първия цикъл, тъй като тялото трябва да свикне със стероида.

За културистите цикълът би бил по-кратък и ще продължи три до четири седмици. Това е така, защото културистите неизменно приемат много по-висока доза в сравнение с това, което консумират любителите. Първоначалният цикъл на Dianabol трябва да се консумира орално и да се слее с друг бързодействащ стероид, като тестостерон. В случай, че по-високата доза не върши магията си, винаги има инжекционен Dianabol, за да се върнете отново. Инжекционният Dianabol обаче не е толкова лесен за закупуване като орални стероиди, тъй като те изискват рецепта.

Dianabol е основен стероид. Това означава, че стероидният цикъл не винаги трябва да бъде проектиран около него. Въпреки това, когато се подрежда, Dianabol се вписва перфектно и проявява отлична синергия с подобни стероиди като Eквипоаза, Мастерон и Tренболон.

Странични ефекти

Dianabol има доста странични ефекти и въздействията могат да бъдат различни както за жените, така и за мъжете. Често документираните ефекти са плешивостта на мъжкия модел, акне, подуване на корема, колебания в теглото, повишена коса на тялото, нередовни менструални цикли, промени в настроението и агресивно поведение, повишен апетит, сърцебиене, гинекомастия и увреждане на черния дроб. Тези ефекти могат да бъдат противодействани на други лекарства; тези лекарства обаче могат да представляват свои нежелани реакции и риск.

Увреждането на черния дроб е основен страничен ефект на Dianabol, в допълнение към потенциалните проблеми със сърцето. Dianabol е изключително токсичен за черния дроб, особено при хора, които приемат големи дози или консумират лекарството за продължителен период. Ето защо консумацията на Dianabol сред културисти и други хора е ограничена до няколко седмици.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Dianabol – 100 табл. х 10 мг.”