Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 29.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 134 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Deca Rapid-100 – 10 амп. х 100 мг.

49.99

Вземи срещу 3000 промо точки
Купи и спечели 50 промо точки!

Deca Rapid-100 или още познат като Нандролон фенилпропионат е стероид на анаболна основа, който сам по себе си е изключително подобен на популярното съединение на нандролон деканоат. Въпреки това, нандролон фенилпропионат е първото съединение от нандролон, продавано някога в търговската мрежа.

Categoria: Производител:

Product Description

Анаболните стероиди са синтетични производни на тестостерон. Определени клинични ефекти и нежелани реакции показват андрогенните свойства на този клас лекарства. При тях не е постигната пълна дисоциация на анаболни и андрогенни ефекти. Следователно действията на анаболните стероиди са подобни на тези на мъжките полови хормони с възможността да причинят сериозни нарушения на растежа и сексуалното развитие, ако се дават на малки деца. Съобщава се, че анаболните стероиди увеличават липопротеините с ниска плътност и намаляват липопротеините с висока плътност. Тези промени се връщат към нормалното при прекратяване на лечението.

Deca Rapid-100 или още познат като Нандролон фенилпропионат е стероид на анаболна основа, който сам по себе си е изключително подобен на популярното съединение на нандролон деканоат. Въпреки това, нандролон фенилпропионат е първото съединение от нандролон, продавано някога в търговската мрежа.

Нандролон фенилпропионат е малък естерен анаболен стероид и обикновено се нарича АЕЦ. Този продукт никога не е бил толкова популярен, колкото по-голямата естерна версия на Decanoate, отчасти поради наличността. Въпреки това, в съвременната епоха е започнало да се наблюдава възраждане както в използването, така и в наличността, благодарение отчасти на множеството фирми занимаващи се с производство на добавки и нуждата от разнообразие на пазара.

Нандролон фенилпропионат носи със себе си множество терапевтични и производителни предимства. Хормонът Нандролон е най-често предписваният анаболен стероид в света, различен от тестостерон, но версията на Деканоат е най-често предписваната форма на Нандролон. Той е един от най-добре понасяните стероиди както в производителността, така и в медицинските условия, въпреки че най-вероятно съществуват възможни странични ефекти.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Deca Rapid-100 – 10 амп. х 100 мг.”