Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 29.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 138 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

CERETON® (Alpha-GPC) – 14 капс. х 400 мг.

34.99

Вземи срещу 2100 промо точки
Купи и спечели 35 промо точки!

Церетон или Alpha GPC е най-биодостъпната форма на холин в момента. Холинът е водоразтворимо хранително вещество, което действа като предшественик на невротрансмитер ацетилхолин. Cereton играе важна роля в много познавателни процеси, включително памет, интелигентност и настроение. Алфа GPC обикновено се счита за най-мощната форма на холин поради способността му бързо да преминава кръвната и мозъчна бариера.

Product Description

Cereton или Alpha GPC е най-биодостъпната форма на холин в момента. Холинът е водоразтворимо хранително вещество, което действа като предшественик на невротрансмитер ацетилхолин. Cereton играе важна роля в много познавателни процеси, включително памет, интелигентност и настроение. Алфа GPC обикновено се счита за най-мощната форма на холин поради способността му бързо да преминава кръвната и мозъчна бариера.

Какво съдържа Cereton ® (Alpha-GPC)

Cereton ® съдържа 40,5% метаболитно защитен холин и има дозозависим ефект върху нивата на ацетилхолин в мозъка. Доказано е, че Cereton ® е ефективен, когато се използва за:

– Инсулти и инсултни усложнения;
– Болест на Алцхаймер и други видове деменция;
– Травматични мозъчни травми;
– Психоорганичен синдром;
– Различни когнитивни разстройства, например дезориентация, ниска мотивация, затруднения в концентрацията и т.н.;

Една опаковка Cereton ® съдържа 28 хапчета, всяко от които съдържа 400 мг. от активната съставка, което е достатъчно за средно 9 – 14 дни употреба. Лекарството може да се приема за период до 6 месеца.

Интересно

Cereton или още познат като Alpha-GPC е открит през 1864 г. от немският химик Адолф Стрекер. В днешно време лекарите в Европа рутинно го предписват като лечение на болестта на Алцхаймер и други дегенеративни състояния. В тялото ви Alpha-GPC се разделя на глицерофосфат и свободен холин. Първият е прекурсор на фосфатидилхолин, докато вторият усилва синтеза на ацетилхолин. И фосфатидилхолинът, и ацетилхолинът са в състояние да подобрят някои познавателни функции, включително задържане на паметта, фокус и невропластичност.

Консервативна оценка на дозата при приемане на Alpha GPC като обща ноотропна добавка е приемането на 1 капсула сутрин. Тази доза може да се повтори следобед, ако е необходимо.

Въпреки че няма реален консенсус относно оптималната доза и нито една здравна организация не е дала указания за дозирането, обикновено не се препоръчва да се надвишава дозата от 1200 мг. на ден.

Когато се използва в умерени дози по-малко от 1200 мг. на ден и по-малко от 600 мг. приети по едно време, Alpha GPC се понася изключително добре и рядко има нежелани странични ефекти. Някои хора съобщават за незначителни странични ефекти, включително киселини, безсъние и замаяност. Консултирайте се с Вашия лекар преди да приемете този продукт.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “CERETON® (Alpha-GPC) – 14 капс. х 400 мг.”