Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 25.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 161 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

SARMS Cardarine – Кардарин (GW 501516) – 60 капс.

54.99

Вземи срещу 3300 промо точки
Купи и спечели 55 промо точки!

Cardarine е от серията SARM или SARMs – селективни модулатори на андрогенните рецептори – последна иновация в спортните медикаменти!

GW-501516, или по-добре познат като  Cardarine, представлява уникален продукт, официално класидициран като PPAR рецептор агонист (PPAR-RA).

Categorie: , Tag: , Производител:

Product Description

Cardarine е от серията SARM или SARMs – селективни модулатори на андрогенните рецептори – последна иновация в спортните медикаменти!

GW-501516, или по-добре познат като  Cardarine, представлява уникален продукт, официално класидициран като PPAR рецептор агонист (PPAR-RA). Проучванията върху Cardarine започват през далечната 1992 г, като основната цел е и усилия в тези проучвания е намирането на удачен и безопазен продукт за различни кардио-васкуларни заболявания, диабет, прекомерно затлъстяване и др. Скоро става ясно, че Cardarine е високо ефективен с цел повишаване на издържливостта, носейки обаче със себе си сериозен риск от появата на рак. Скоро обаче става ясно, че този риск е на лице при изключително високи дози, които в реални ситуации са невъзможни за достигане (500-1000 пъти по-високи от тези, които човек би приел при нормални обстоятелства).

Функций на Cardarine 

Cardarine (GW-501516) се свързва с  PPAR рецептора, и по-специално с нуклеусите в атомите които отговарят за следенете и функцията на тироидните и стероидни хормони в организма. Тази способност на Cardarine води до генна-експресия, която основно се грижи за енергиините нива и изразходваната от организма енергия.

Проучванията около Cardarine демонстрират драстично повишен метаболизъм, особено метаболизма на мастните киселини в тялото. Също така, проучванията демонстрират липса на затлъстяване дори при неспазването на специализирана диета и приема на нездравословни храни, както и демонстрират превенция на появата на Диабет Тип 2. Cardarine също така, доказано повишава нивата на добрия холестерол HDL и намалява нивана на вредния LDL, като тези ефекти са на лице дори без физически упражнения.

Ефектите на Cardarine са драматични и са особено добро допълнение към стака на всеки атлет. Повишена издържливост е сред най-честите положителни ефекти, които атлетите изпитват. Употребяващите Cardarine споделят, драстично намалено усещане за умора, което им позволява да тренират значително по-продължително и тежко. Кардио-васкуларната издържливост от употребата на Cardarine  е толкова силна, че почти не може да бъде сравнена с друг подобен препарат. Това важи особено много за тези спортисти, които употребяват анаболния стероид Тренболон, тъй като той драстично намалява кардио-васкуларната издържливост. Това прави Cardarine отлично допълнение към всеки цикъл с Тренболон.

Ефектите от употребата на Cardarine също така спомагат драстично за загубата на подкожни мазнини, поради факти, че Вие ще бъдете способни да тренирате по-продължително и далеч по-интензивно. Освен това, употребата на Cardarine, за разлика от повечето агенти по изгаряне на мазнини, не носи със себе си абсолютно никакъв риск от катаболен ефект (ефект по загуба на мускулна маса). Също така, Cardarine доказано повишава способността и ефективността на организма да усвоява правилно хранителните вещества и да ги транспортира точно там, където са нужни. На кратко казано, употребата на Cardarine води до повишен метаболизъм, повишена енергия и изключително подобрена способност на организма да уползотворява хранителните вещества.

Странични ефекти от употребата на Cardarine

Единственият възможен страничен ефект от употребата на Cardarine се отнася до риска от появата на ракови образования, но както вече споменахме, това е риск, който не е може да бъде достигнат в реални условия,а само в лабораторни при изключитено високи дози на прием.

Естрогенни: Не съществува риск от появата на естрогенни странични ефекти от употребата на Cardarine, като водна задръжка, високо кръвно, гинекомастия и др.

Андрогенни: Отново, Cardarine не носи никакъв риск от появата на андрогенни странични ефекти, като акне, косопад, окосмяване и вирилизация и е абсолютно безопасен за употреба и от жени.

Сърдечно-съдови: Cardarine не носи риск от появата на кардио-васкуаларни проблеми, дори напротив, проучванията доказват, че той влиае благоприятно на съотношението между добър и лош холестерол

Подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон: Cardarine не подтиска по никакъв начин собственото пройзводство на Тестостерон и след неговата употреба не е нужно провеждането на След-Циклова Терапия.

Токсичност за черния дроб: Cardarine не е токсичен по никакъв начин за черния дроб.

Употреба на Cardarine

Cardarine се приема орално. is taken orally. Обичайната доза на прием варира между 10-15 мг. на ден, за период от 8 седмици. Въпреки това, някой атлети споделят по-добри резултати при по-продължителен прием – 12 седмици, при по висока доза от 20 мг.

 

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “SARMS Cardarine – Кардарин (GW 501516) – 60 капс.”