Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 06.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 135 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Boldenone Undecylenate – 10 мл. х 250 мг.

44.99

Вземи срещу 2700 промо точки
Купи и спечели 45 промо точки!

Болденон Ундециленат е един от мощните анаболи, който има умерен андрогенен ефект. Агентът е създаден като аналог на метандростенолон, в крайна сметка се получава различен стероид, който има подобна химична структура, но има напълно различни свойства.

Categoria: Производител:

Product Description

Boldenone Undecylenate е един от мощните анаболи, който има умерен андрогенен ефект. Агентът е създаден като аналог на метандростенолон, в крайна сметка се получава различен стероид, който има подобна химична структура, но има напълно различни свойства. Също така, благодарение на това, тя е подобна на мъжкия хормон. Но има една съществена разлика, която е много привлекателна за спортистите – ниско ниво на андрогенна активност.

Boldenone Undecylenate

Болденон Ундециленат е молекула на тестостерон, която има двойна връзка с въглеродните атоми. Подобна модификация направи удебелен силен на ниво анаболни свойства и слаб на ниво андрогенни характеристики. Европейските спортисти отдавна практикуват използването на Болденон Ундециленат, както се доказва от многобройните положителни отговори, оставени от потребителите в профилни форуми. Всички продукти, произведени от тази компания, са с високо качество. Тъй като се обръща специално внимание на веществата, които съставляват препаратите, те отговарят на всички международни стандарти.

Поради високото качество на производствената технология и най-новите технически разработки, всички продукти са тествани за токсичност на стероидите. Приемът на лекарството влияе върху растежа на мускулната маса, той е бавен, но непрекъснато. Повишава апетита, което помага да се натрупа допълнително тегло. Повишена сила и издръжливост, кръвта увеличава броя на червените кръвни клетки. Тази инжекция не представлява заплаха за черния дроб.

Дозировка

Най-ефективната и оптимална доза на болденон е 400-800 мг. седмично. Дозата, по-малка от оптималната, ще бъде неефективна и поемането на дозировката увеличава вероятността от странични ефекти. Продължителността на лекарството е 8-10 седмици. За да постигнете по-добър ефект, можете да следвате диета за растеж на мускулите. Преди да започнете употребата на лекарството, винаги трябва да се консултирате с вашия лекар. Повечето от спортистите, приемащи Болденон Ундециленат, отбелязват качествено увеличение на мускулната маса, както и забележимо увеличение на енергийните характеристики. Отзивите казват, че лекарството е изключително ефективно както в соло техниката, така и в различни комбинации.

Треньорите често препоръчват Boldenone онлайн като първото лекарство, което има андрогенни и анаболни ефекти. Спортистите в своите прегледи отбелязват, че лекарството е ефективно и няма странични ефекти, които ако се приемат в препоръчителната дозировка. В редки случаи има отрицателни странични ефекти, причинени от факта, че Boldenone се използва в по-голям обем от препоръчания от Вашия лекар. Въпреки това, лекарството има един недостатък: това е доста впечатляваща цена. Поради това, много спортисти предпочитат по-достъпни лекарства с подобно въздействие върху организма.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Boldenone Undecylenate – 10 мл. х 250 мг.”