Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 26.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 269 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Avagra / Аванафил (Avanafil) – 4 табл. х 100 мг.

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 recensione del cliente)

12.73

Вземи срещу 780 промо точки
Купи и спечели 13 промо точки!

Avagra или комбинацията Avanafil (Stendra) 100 мг., е ново лекарство, което е одобрено за лечение на еректилна дисфункция (импотентност) и преждевременна еякулация.

Esaurito

Product Description

Какво представлява Аванафил?

Аванафил е сексуален стимулант от нов и съвсем различен вид, който ще надмине и най-смелите Ви очаквания. Със силно и ясно изразено действие подобно на силденафила, но даващ още по-мощна ерекция само за 10-15 минути след приема. Аванафил спокойно може да се приема и с умерено количество алкохол, както и с храна. При него няма да имате остатъчни странични ефекти.

Avagra или комбинацията Avanafil (Stendra) 100 мг., е ново лекарство, което е одобрено за лечение на импотентността. Avanafil (Stendra) представлява инхибитор на фосфодиестеразата тип 5. Той се наложи на пазара като една от най-добрите съставки, задминаваща предшествениците си. Действието му започва едва след 15 минути след прием, много по-бързо усвояем и директно навлизащ в кръвта.

Показания на Аванфил

Avanafil е инхибитор на фосфодиестераза 5 (PDE5), показан за лечение на еректилна дисфункция. Ефикасен сексуален стимулант.

Дозировка на продукта

Препоръчваната начална доза е 100 mg. Авагра трябва да се приема перорално, колкото е необходимо, приблизително 15 минути преди сексуалната активност. Въз основа на индивидуалната ефикасност и поносимостта, дозата може да бъде увеличена с 50%. Трябва да се използва най-ниската доза, която носи полза. Максималната препоръчителна честота на дозиране е веднъж на ден. За да даде ефект Аванфилът е необходима сексуална стимулация. Авагра може да се приема със или без храна.

Химически състав

Avanafil се среща като бял кристален прах, молекулна формула C23H26ClN7O3 и молекулно тегло 483.95 и е слабо разтворим в етанол, практически неразтворим във вода, разтворим в 0.1 mol / L солна киселина. В допълнение към активната съставка, апрапафил, всяка таблетка съдържа следните неактивни съставки: манитол, фумарова киселина, хидроксипропилцелулоза, ниско заместена хидроксипропилцелулоза, калциев карбонат, магнезиев стеарат и жълт железен оксид.

Странични ефекти на Аванафил / Авагра

Тъй като клиничните изпитвания се провеждат при много различни условия, честотата на нежеланите реакции, наблюдавани в клиничните проучвания на лекарството, не може да бъде директно сравнена с честотата в клиничните изпитвания на друго лекарство и може да не отразява наблюдаваните в практиката нива. Avagra е прилаган на 2215 мъже по време на клиничните изпитвания. В проучванията за употреба според нуждите, общо 493 пациенти са били изложени повече от или равно на 6 месеца и 153 пациенти са лекувани за повече от или равно на 12 месеца. При три рандомизирани, “на сляпо” плацебо-контролирани проучвания с продължителност до 3 месеца средната възраст на пациентите е 56,4 години (варира от 23 до 88 години). 83,9% от пациентите са били бели, 13,8% са черни, 1,4% азиатски и <1% испанци. 41,1% са настоящи или предишни пушачи. 30.6% са имали захарен диабет.

Степента на прекратяване поради нежелани реакции при пациенти, лекувани със Авагра 50 mg, 100 mg или 200 mg, е 1,4%, 2,0% и 2,0%, в сравнение с 1,7% при пациентите, лекувани с плацебо. От изложеното горе става ясно, че продукта се понася изключително добре от респондентите.

1 review for Avagra / Аванафил (Avanafil) – 4 табл. х 100 мг.

  1. 5 out of 5

    :

    Уникален продукт! Нищо подобно като него не съм виждал, действа ми по-яко от всичко останало, часове съм в готовност, свършвам и пак и пак и нямам никакви странични ефекти!

Aggiungi una recensione