Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на Италия, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 25.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 148 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Arbidol (Umifenovir) – Руско лекарство за лечение на Covid-19 – 20 табл. х 100 мг.

79.99

Вземи срещу 4800 промо точки
Купи и спечели 80 промо точки!

За превенция от грипове тип А и Б, както и срещу коронавируси и всякакви други вируси и ротавируси!

Esaurito

Product Description

За превенция от грипове тип А и Б, както и срещу коронавируси и всякакви други вируси и ротавируси!

Официална статия от BBC относно Арбидол и търсенето му във връзка с превенцията от коронавируси.

Националната Здравна Комисия на република Китай обявиха официално лекарствтото Umifenovir (Arbidol) като лекарство за превенция и лечение на коронавируси и всякакви други вируси. Освен това, отдавна вече са потвърдени редица изследвания за ефективността на препарата срещу вируси тип А и Б!

За да избегнем всяка една спекулация във връзка с шума, който се вдигна покрай така нареченият „коронавирус“ – официално бе обявено, че този вирус е не по-различен от редица други вируси, каквито са и типове А и Б – съответно познати, като птичи и свински грип.

Препаратите Arbidol

Препаратите Arbidol и Grippferon (интерферон) са руски противовирусни продукти, които са специално насочени за превенция от всякакви вируси, най-вече гореспоменатите. Въпреки, че първоначално са създадени като лекарства, от доста години те не са категоризирани като такива. А като „биодобавки“, които са с напълно свободен режим на продажба. Не се изисква рецепта за продажбата им и не подлежат на никакъв контрол според Европейската агенция по лекарствата и Американската агенция по лекарствата. Информацията, която сме публикували за тези продукти се базира на официални източници. И на предоставени от производителите материали и описания, а основно двата препарата са търсени предимно от лекари, които са запознати с действието им.

Вие сами може да си извадите изводите за това колко са ефективни, ние сме се запознали със страшно много проучвания и изследвания, преди да Ви ги предложим и сме уверени в действието им. Моля Ви, интересувайте се и Вие преди да правите безпочвени спекулации, има достатъчно материали в онлайн пространството, с които да се запознаете с действието на тези продукти и да се убедите в тяхната ефективност!

Широкоспектърен антивирусен препарат

Arbidol е широкоспектърен антивирусен препарат, използван за лечение на инфлуенца типове А и Б (грип), както и на всякакви други ARVI и ротавирусни патогени. Препаратат кара клетъчните мембрани на атакуваните клетки да не позволяват на вирусните агенти да проникнат в клетките, което ги предпазва от инфекция.

Arbidol е създаден в СССР от екип руски учени от 3 института – All-Union Scientific Research Chemical-Pharmaceutical Institute, Institute of Medical Radiology of USSR Academy of Medical Sciences and Leningrad Bacteriological и Diagnostic Institute. Интенационалното нетърговско име на препаратът е Умифеновир. Тестовете правени в СССР и на по-късен етап в Русия показват и многократно доказват значителните антивирусни способности на този продукт.

Arbidol намалява симптомите на инфлуенца и ARVI и минимизира възможностите за усложнения от тези вируси. Профилактичната употреба на този препарат в пъти редуцират рисковете от инфекция при контакт с вирусите. Arbidol има и имуномодулационни ефекти върху имунната система. Той предизвиква реакция на имунната система срещу вирусите (чрез растежът на T-клетки, Т-хелпъри и NK клетки). Препаратът индуцира производството на интерферон и стимулира функцията на макрофагите. Проучвания също са потвърдили, че Arbidol лекува и хепатит Ц.

Arbidol е нискотоксичен препарат. Той е бързо абсорбиран и разпространен до всички органи и тъкани в тялото. След това е метаболизиран в черния дроб.

Основни преимущества:

  • Превенция и лечение срещу вируси – инфлуенца А и Б тип, ARVI, ротавируси, коронавирус и всякакви други!
  • Помага за лечение на херпес и вирусния му причинител.
  • Превенция срещу постоперативни инфекции.
  • За лечение на ротавируси.

Въпреки, че Arbidol е първоначално произведен като лекарство, той не е категоризиран като такова според Европейската агенция по лекарствата, както и от Американската агенция по лекарствата, което прави продажбата му без рецепта напълно позволена, тъй като той се счита за биодобавка.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Arbidol (Umifenovir) – Руско лекарство за лечение на Covid-19 – 20 табл. х 100 мг.”